Møter Rosenborg på hjemmebane

En av sesongens største kamper.

Annonse:

Nydelige spilleforhold. Rosenborg på motsatt side. Og over 5000 tilskuere på tribunene.

Det meste ligger til rette for en praktfull vårdag når FK Haugesund tar i mot "Troillungan" på Haugesund Sparebank Arena søndag ettermiddag.

FK Haugesund - Rosenborg: kjøp billetter her

Samle familien eller vennegjengen på kamp. Ved kjøp av fire eller flere billetter på Umbro-tribunen får du 22% rabatt på billettkjøpet. Rabatten gjelder ved kjøp av billetter på Umbrotribunen om man kjøper på på nett.

Utgangspunktet før kampen er at det er to lag som går til 2024-sesongen med nye trenerkrefter ved roret. Oskar Hrafn Thorvaldsson har ledet FK Haugesund til seks av ni poeng så langt, det samme har Alfred Johansson i Rosenborg. Den 33 år gamle svensken har fått i oppgave å gjenreise det tidligere flaggskipet og gjenerobre hegemoniet i norsk fotball. 

Forrige sesong vant Rosenborg begge de to interne oppgjørene i Eliteserien. Først 1-0 hjemme på Lerkendal og siden 2-1 på Haugesund Sparebank Arena.

Skader og suspensjoner

Det lysner for alvor på skadefronten for Hrafn Thorvaldsson og FK Haugesund-treneren har denne uken sett at Morten Konradsen er tilbake for fullt på treningsfeltet. Martin Samuelsen er også tilbake, hvilket innebærer at det kun er Sondre Liseth (pådro seg en smell under oppvarming i forrige serierunde) og Amund Wichne (korsbåndskade) som er uaktuelle for spill denne søndagen.

Rosenborg må klare seg uten Jonathan Augustinsson som er skadet og heller ikke Adrian Pereira er med i kamptroppen som kom til Haugesund lørdag ettermiddag.

FK Haugesund - Rosenborg har avspark klokken 17.00 og du kan også se oppgjøret på TV2 Play.

Duco Stadiongarasjen.jpg
Duco Stadiongarasjen åpner garasjeportene til serveringen på Umbro-tribunen søndag ettermiddag.

Gratis buss fra Karmøy

Bor du på Karmøy kan du la bilen stå på kampdag. I tospann med Franzefoss og Suldalsbussen har vi satt opp gratis buss fra Skudenes og til Haugesund Sparebank Arena. Bussen plukker opp passasjerer på utvalgte steder underveis. Etter kampen kjører den siden alle passasjerer hjem.

Les mer og meld deg på gratis busstransport.

Kampdag på Haugesund Sparebank Arena

Kampdagen starter lenge før avspark på Haugesund Sparebank Arena. I timene før kamp kan du velge mellom flere steder å starte oppladningen.

Vorspielteltet

Vorspielteltet åpner tre timer før kamp og befinner seg seg bak DeepOcean-tribunen i nord. Her kan man lade opp til kamp sammen med andre FK Haugesund-supportere. Inngangen er fra Djupaskarvegen og teltet er siden åpent for tilskuere på M-feltet i pausen.

VAR BAR

VAR BAR holder åpent fra en time før kamp og siden i pausen for tilskuere på Krafttribunen. Inngangen er fra tredje etasje på Krafttribunen. Se etter skilt merket 'Inngang VAR BAR'.

VAR BAR er også åpen etter kampslutt for alle tilskuere. Inngang da er fra 1. etasje på forsiden av Krafttribunen.

Duco Stadiongarasjen

Duco Stadiongarasjen finner du på baksiden av Umbrotribunen ved inngang F. Dørene her åpner en time før kamp og man holder også åpent i pausen. 

Serveringsregler

Følgende regler gjelder i forbindelse med servering på kampdag:

  • Det er 18 års aldersgrense i Vorspieltet, i VAR BAR og i Duco Stadiongarasjen.
  • Det er ikke tillatt å ta med medbrakt ut på tribunen.
  • Det selges ingen alkohol under kampavvikling.
  • Det er ikke tillatt å ta med medbrakt alkohol inn på serveringsstedene.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: