Møter Sotra i neste cuprunde

Repetisjon på cupoppgjør i 2019.

Året var 2019, FK Haugesund nådde cupfinalen og på veien til Ullevål slo man ut Sotra Sportsklubb i andre runde av turneringen med 3-1. Nå møtes lagene på ny, denne gang i cupens tredje runde, når lagene i neste uke skal avgjøre hvem som går videre til 1/8-delsfinale i årets cuputgave.

Det ble klart da Norges Fotballforbund trakk kampoppsettet for 3. runde i Norgesmesterskapet torsdag kveld.

Videre på walk over

Sotra har så langt i årets cupturnering slått Gneist i cupens første runde og siden avansert på walk over fra runde to ettersom oppsatt motstander Øygarden nylig gikk konkurs og med det forsvant fra cupoppsettet. Klubben er hjemmehørende i PostNord-ligaen (divisjon 3) og ligger for øyeblikket på 9. plass av 14 lag i avdeling 1.

Tilbake i 2019 sørget mål av Kevin Krygård (2) og Ibrahima Wadji for at FK Haugesund vant 3-1 i tilsvarende oppgjør på Straume Stadion.

Oppgjøret mellom Sotra Sportsklubb og FK Haugesund spilles mest trolig onsdag i neste uke, men endelig tidspunkt presenteres av Norges Fotballforbund først fredag.