Jubel damer

Mye på spill på søndag

FK Haugesund møter Frigg i 2. divisjon denne helgen. Foto: Sportskollektivet.

Annonse:

Tabellen taler sitt tydelige språk. Etter mager poengfangst så langt i høstsesongen er det alfa og omega for FK Haugesund å ta poeng når de møter Frigg på Djervbanen søndag ettermiddag.

2. divisjon: se tabell og terminliste

Med 16 poeng ligger FK Haugesund som nummer ti på tabellen før den 17. serierunden (av totalt 26) - to poeng bak søndagens motstander Frigg som har tilhold på plassen foran.

Klubb med historie

Det ærverdige Oslo-laget hjemmehørende på Majorstua i Oslo kommer til Haugesund med mye fin fotballhistorie, selv om det begynner å bli en stund siden klubben sist hevdet seg på særlig herresiden i norsk fotball med Per Pettersen og Egil "Drillo" Olsen som toneangivende navn.

Damelaget har, med unntak av 1-5 for Tiller nylig, spilt jevnt med samtlige motstandere denne sesongen og hvor bortekampene mot begge de to topplagene Molde og Viking (tap 1-2 i begge) kanskje er resultatene som imponerer aller mest.

Solfrid.png
Solfrid Hetleflåt Bråthen tegnet seg for nok en scoring i sist hjemmekamp. Foto: Sportskollektivet.

Uavgjort i Oslo

Søndagens kamp på Djervbanen blir også en familieduell. Hos hjemmelaget finner man både mor og lagleder Solveig Rossebø Kalstad og lillesøster og spiller Rikke Rossebø Kalstad, mens storesøster Mathilde Rossebø Kalstad spiller en sentral rolle hos de mørkeblå fra Oslo. 

Lagene møttes i Oslo tilbake i juni og til en kamp som endte 0-0 på Tørteberg Kunstgress.

Utilgjengelige spillere

Nevnte Rikke Rossebø Kalstad er sammen med Ingvild Iversen skadet og uaktuell for spill i søndagens kamp, mens det også er usikkerhet knyttet til Tiril Kvarven og Anna Ferkingstad.

Både kaptein Benedikthe Hartvigsen og Victoria Tangen står med tre gule kort før søndagens kamp - et kort fra å måtte sone karantene. 

Avspark søndag 10. september klokken 17.00 på Djervbanen. Gratis adgang.

Annonse fra Eliteserien: