Nabovarsel: Innflytningsfest!

Viking er ikke glad i fest, men det er vi.

Nabovarsel.

Når vi møter Viking i vaskekte Rogalandsderby lørdag 13. april vil vi fylle Krafttribunen. Med det skal vi også slå fjorårets tilskuerrekord på 1438 tilskuere for damelaget. 

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

For å markere damenes innflytningsfest på Haugesund Sparebank Arena vil billettene kun koste 50,- kroner når Victoria Tangen og lagvenninnene endelig kan løpe ut på det som er lagets nye hjemmebane.

Femti. Uansett.

For 50,- kroner får du vaskekte rivaleri på landets beste gressmatte i Haugesundsfotballens egen storstue, så dette er en gyllen anledning til å ta med seg familie, venner og fotballaget for å se og støtte regionens beste damelag i et prestisjetungt Rogalandsderby mot erkerivalen fra Sørfylket.

Vår gode samarbeidspartner Karmsund Havn vil ha flest mulig på kamp og bidrar til at billettprisen kun er 50,- kroner til derbyet og innflytningsfesten.

White .jpeg
Ingvild og Solfrid vil ha din støtte fra tribunen mot Viking.

Fanzone før kamp

FK Haugesunds daglige leder Martin Fauskanger legger, med fjorårets kamp fortsatt friskt i minne, lista høyt før oppgjøret.

- Vi hadde nesten 1500 betalende tilskuere i lokalderbyet mellom FK Haugesund og Avaldsnes i 2. divisjon i fjor. Nå har vi forent kreftene, spiller en divisjon høyere opp i seriesystemet og har som mål å fylle Krafttribunen når Viking kommer på besøk i neste serierunde. Det er mye som som står på spill - av både poeng og prestisje - og vi håper Haugalandet støtter opp om damelaget vårt denne lørdagen. Endelig er jentene på plass på Haugesund Sparebank Arena og publikums støtte vil bety utrolig mye i jakten på viktige poeng, sier Fauskanger.

Årets største kamp kommer tidlig denne sesongen og før avspark vil det denne lørdagen også bli arrangert Fanzone for neste generasjons fotballspillere hvor det vil være aktiviteter for de aller minste samt mulighet for å få autografer og selfies med spillere.

Karmsund Havn logo.jpg
Karmsund Havn vil ha flest mulig på kamp!

Kjøp sesongkort

Husk at du også kan kjøpe sesongkort til damelagets hjemmekamper. 

Er du allerede sesongkortholder til herrelagets kamper i 2024 vil du mot et lite tillegg i pris også sikre deg adgang på damelagets kamper denne sesongen.

Du kan også kjøpe sesongkort kun til damelagets seriekamper. 

Når det ordinære seriespillet er slutt går 1. divisjon over i sluttspill. Ender man blant de fire beste vil man spille ytterligere tre hjemmekamper utover høsten. Ender man blant de seks øvrige lagene vil man spille et sluttspill av totalt fem kamper. Det innebærer enten to eller tre hjemmekamper. Sesongkortet gjelder også for hjemmekampene i sluttspillet.

Men først - Viking lørdag 13. april. 

Annonse fra Eliteserien: