Nok en seier

Ismael Seone med nettkjenning da FK Haugesund slo Åsane.

Publikum hadde knapt rukket å sette seg før FK Haugesund tok ledelsen i torsdagens treningskamp mot Åsane i Spania. Et innlegg fra Mathias Myklebust endte opp hos Ismael Seone og spissen fra Burkina Faso gjorde ingen feil foran mål. Dermed 1-0 etter kun noen få minutters spill.

Seone skulle siden få både en og to muligheter til å utøke ledelsen i første omgang, men måtte nøye seg med kun en nettkjenning denne torsdagen. De oransje og sorte fra Bergen bragte balanse i regnskapet etter et flott forarbeid av tidligere FK Haugesund-spiller Erling Flotve Myklebust som viste ekstrem hurtighet i oppbygningen til utligningsmålet. Steffen Lie Skålevik fikk sidenæren av å sette inn 1-1.

Ungt mannskap

Etter 51 minutters spill skulle Ulrik Fredriksen rage høyest på en corner og stange inn 2-1 i en omgang der det meste handlet om FK Haugesund. Oskar Hrafn Thorvaldsson benyttet anledningen til å la absolutt alle spillere i kamptroppen få kamptrening og snittalderen på de 11 som avsluttet kampen for FK Haugesund lå på litt i overkant av 19 år.

Med 2-1 seier i ettermiddagens kamp gjenstår kun hjemreise før sesongens andre treningsleir er over, men allerede søndag er det klart for ny test; da borte mot Viking på SR-Bank Arena.