MicrosoftTeams-image (24)

Nok et trofé til premieskapet

FK Haugesund vant Fair Play-pokalen i Vestlandsmesterskapet.

Annonse:

Onsdag ble Vestlandsmesterskapet for Gatelag arrangert i Haugesund og i Haugarhallen skulle arrangørklubben FK Haugesund til slutt stå igjen med en av pokalene som ble delt ut.

I fjor kapret man Fair Play-troféet da Vestlandsmesterskapet ble spilt i Bergen, og også på hjemmebane var det FK Haugesund som til slutt fikk overrakt troféet som best i klassen mtp sportslig opptreden under turneringen da mesterskapet var ferdigspilt onsdag ettermiddag. Marginelt foran de øvrige tre lagene som også oppførte seg eksemplarisk gjennom hele turneringen.

Før man var kommet så langt hadde ordfører Arne-Christian Mohn stått for den høytidelige åpningen og selv om Viking dessverre måtte melde forfall til onsdagens kamper ga Bryne, Brann, Nordhordland og FK Haugesunds spillere jernet ute på Sakkestad.

IMG_20230510_123648.jpg
Vestlandsmesterskapet ble spilt i Haugarhallen på den regntune onsdagen.

Gull til Bergen

Sportsklubben Brann har vind i seilene for tiden og også gatelaget til de helrøde er i flytsonen for tiden. Til slutt var det nemlig sportsklubben fra mellom de syv fjell som kunne titulere seg Vestlandsmester for Gatelag i 2023 - med Bryne på andreplass. 

- Det er veldig kjekt å kunne samle gatelagene her på sørvestlandet til turnering og se samholdet som spillerne har - også på tvers av lagene. Vi i FK Haugesund kan ikke si oss annet enn fornøyd med å vinne Fair Play-pokalen nok en gang da det å være gode representanter for klubben er noe vi setter høyt i hverdagen, sier turneringsleder og samfunnsansvarlig Leif Birkeland i FK Haugesund.

Ny turnering om en måned

På banketten etter at alle kampene var gjennomført var det Morten Giæver fra Fotballstiftelsen som kunne overrekke pokalene til henholdsvis FK Haugesund- og SK Branns kapteiner.

Om én måned venter nok et mesterskap. Da er det Nasjonal Turnering hvor samtlige 30 fotballklubber med egne gatelag skal måle krefter over to dager i Bergen. Det mesterskapet spilles 13. og 14. juni og arrangeres av årets nykronede vestlandsmestere i Brann.

Annonse fra Eliteserien: