Ny draktsponsor

DP Filter sikret seg plassen på armen.

Tysvær-virksomheten DP Filter kommer til å vise godt igjen i det norske mediebildet i året som kommer. Dette etter å ha sikret seg den ettertraktede plassen på armen til FKH-drakten i 2021-sesongen.

DP Filter: En av landets største leverandører av filter

Leder Marine i DP Filter, Petter Nistad, legger da heller ikke skjul på at nettopp synlighet har vært avgjørende for inngåelsen av partneravtalen.

- Vi har som mål å bli landets største leverandør av filter og for å sikre profilering av DP Filter nasjonalt har vi valgt å inngå en avtale med FK Haugesund. Foruten nasjonal markedsføring vil dette også sikre oss mange spennende øyeblikk og gi oss en arena hvor vi kan møte nye kunder, sier Nistad.

Nytt navn - ny logo

DP Filter er en av landets største selskap innen levering av filter, så dagens lys helt tilbake i 1953 og har i dag tilhold på Frakkagjerd i Tysvær. Nylig skiftet man både navn, logo og visuell identitet. Da kommer profilering på FKH-drakten godt med i innarbeidingen av det nye navnet og den nye logoen.

- Vi ønsker å være en del av en lokal arena som kan skape nye muligheter for vårt selskap og dette kobler oss med den sterkeste lokale merkevaren. I tillegg ser vi mange muligheter opp mot våre forhandlere og kunder ute nasjonalt når vi spiller både hjemme- og bortekamper, sier Nistad i forbindelse med inngåelse av avtalen.

DP_Filter_signeringsbilde_1
Finn Nistad (bak) og Petter Nistad fra DP Filter signerte fredag avtalen med FK Haugesunds Kjell Åge Kallevik og John Harald Log.

DP Filter er autorisert norsk distributør av Donaldson Filtration, verdens største filterprodusent, og leverer filter fra flere anerkjente produsenter. Virksomhetens lager i Tysvær er blant landets største og gir DP Filter både høy og hurtig leveringsevne.

Promotorer lokalt næringsliv

Også FK Haugesunds daglige leder er fornøyd med å kunne promotere en lokal aktør på armen kommende sesong.

- Som draktsponsor sikrer du deg stor eksponering gjennom en sesong og vi synes det er kjekt å bidra til at lokale viksomheter blir synlige i mediebildet. En plass på FKH-drakten henger høyt og er verdt sin vekt i gull for partnere som ønsker å holde navnet sitt varmt ute i markedet. Ekstra kjekt er det at det er en Tysvær-virksomhet som har sikret seg plassen på armen og vi ser frem til å bidra til at de når målsettingen om å bli ledende i landet på sitt område, sier John Harald Log.

Les mer om FKH-partner DP Filter.

Annonse fra Eliteserien: