Ny publikumsrekord mot Viking

Mer enn 7100 billetter solgt til Rogalandsderbyet.

Fortsatt åtte dager til kamp, men allerede denne uken er det klart at den tidligere publikumsrekorden mot Viking vil ryke med solid margin neste lørdag.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

Tilbake i 2014 var det registrert 7002 betalende tilskuere på Haugesund Sparebank Arena da FK Haugesund og Viking spilte 1-1 i august det året. Ni år senere kommer den rekorden til på bli smadret ettersom det med en drøy uke igjen til avspark er solgt 7123 billetter til det kommende oppgjøret.

- Det kommer til å bli et enormt trykk neste lørdag og det vi ser er at hjemmefansen mobiliserer i full skala før kampen. Vi kommer til å sette ny rekord for Viking-kamper og kommer også til å sette ny sesongbeste med god margin, sier daglig leder Martin Fauskanger.

Til årets sesongåpning mot HamKam var det 7239 tilskuere på plass - et tilskuertall som trolig passeres allerede i løpet av helgen.

Ledige billetter

Selv om det begynner å minke på ledige seter er det fortsatt mulig å sikre seg et eller flere seter på henholdsvis:

  • Coop-feltet (Umbro-tribunen)
  • B-feltet (Umbro-tribunen)
  • F3-feltet (Umbro-tribunen)
  • T-feltet (Krafttribunen)

B-feltet og F3-feltet er free seating-seksjoner hvor man kan velge å sette seg hvor man vil på det aktuelle feltet.

I tillegg er det åpnet opp for enda flere billetter til salgs på M-feltet hvor den mest høylytte delen av hjemmefansen står på Deepocean-tribunen og det er også ledige plasser øvrige steder på ståtribunen bak det nordre målet. Her koster billettene kun 50,- kroner.

FK Haugesund - Viking, lørdag 16. september klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: