Ny publikumsrekord mot Viking

Mer enn 7100 billetter solgt til Rogalandsderbyet.

Annonse:

Fortsatt åtte dager til kamp, men allerede denne uken er det klart at den tidligere publikumsrekorden mot Viking vil ryke med solid margin neste lørdag.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

Tilbake i 2014 var det registrert 7002 betalende tilskuere på Haugesund Sparebank Arena da FK Haugesund og Viking spilte 1-1 i august det året. Ni år senere kommer den rekorden til på bli smadret ettersom det med en drøy uke igjen til avspark er solgt 7123 billetter til det kommende oppgjøret.

- Det kommer til å bli et enormt trykk neste lørdag og det vi ser er at hjemmefansen mobiliserer i full skala før kampen. Vi kommer til å sette ny rekord for Viking-kamper og kommer også til å sette ny sesongbeste med god margin, sier daglig leder Martin Fauskanger.

Til årets sesongåpning mot HamKam var det 7239 tilskuere på plass - et tilskuertall som trolig passeres allerede i løpet av helgen.

Ledige billetter

Selv om det begynner å minke på ledige seter er det fortsatt mulig å sikre seg et eller flere seter på henholdsvis:

  • Coop-feltet (Umbro-tribunen)
  • B-feltet (Umbro-tribunen)
  • F3-feltet (Umbro-tribunen)
  • T-feltet (Krafttribunen)

B-feltet og F3-feltet er free seating-seksjoner hvor man kan velge å sette seg hvor man vil på det aktuelle feltet.

I tillegg er det åpnet opp for enda flere billetter til salgs på M-feltet hvor den mest høylytte delen av hjemmefansen står på Deepocean-tribunen og det er også ledige plasser øvrige steder på ståtribunen bak det nordre målet. Her koster billettene kun 50,- kroner.

FK Haugesund - Viking, lørdag 16. september klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: