Ny seier!

"Billy", Nikolas og Martin senket Jerv. Her får du kampfakta fra søndagens kamp.

Tre nye poeng og avansement med to plasser på tabellen - det ble beholdningen søndag kveld da scoringer av henholdsvis Bilal Njie, Nikolas Walstad og Martin Samuelsen sørget for 3-1 seier hjemme mot Jerv på Haugesund Sparebank Arena.

Hjemmelaget stort i 1. omgang og burde ledet med mer enn det ene målet som Njie sørget for i åpningsminuttene av omgangen. Etter hvilen skulle det ikke ta lang tid før Nikolas Walstad doblet ledelsen, men en redusering av bortelaget bidro til ny spenning i kampen. På overtid kunne dog Martin Samuelsen fastsette sluttresultatet til 3-1.