Nytt Rogalandsderby

Søndag vil FK Haugesund revansjere cuptapet mot Viking.

1. mai møttes FK Haugesund og Viking FK i cupens første runde. Det endte med en overbevisende 4-0-seier til Stavanger-laget, men søndag ettermiddag byr muligheten for revansje seg når lagene på ny møtes på Sakkestad - denne gang i 2. divisjonens femte serierunde.

2. divisjonse tabell og terminliste

Viking ble før sesongen spådd å være den kanskje aller heteste kandidaten til serietittelen og så langt tyder alt på at Stavanger-jentene blir å regne med i toppen av tabellen.

Sterk start på sesongen for gjestene

Fire kamper, fire seire og 23 - 3 i målforskjell vitner om et meget sterkt lag som i fjor var kun tap i de avgjørende play off-kampene fra å rykke opp til 1. divisjon. FK Haugesund har etter en sterk start med seks poeng på sine to første kamper møtt to sterke lag i henholdsvis Fyllingsdalen og Arna/Bjørnar 2.

Med Viking på motsatt banehalvdel er det med andre ord et nytt topplag som står for tur for Natalie Velde og de øvrige FKH-damene som med 1-1 i bortemøtet med Arna/Bjørnar på mandag økte poengfangsten til sju.

Spillere på vei tilbake

Sunniva Einarsen nærmer seg comeback på treningsfeltet etter å ha mistet hele oppkjøringen som følge av en meniskskade, men Rikke Rossebø Kalstad var endelig tilbake etter skadefravær da FK Haugesund møtte Arna/Bjørnar i forrige serierunde.

Tilbake til dette oppgjøret er også Linneah Henriquez som har vært opptatt med det norske J17-landslaget i EM i Bosnia-Hercegovina og med det har mistet begge de to forrige serieoppgjørene.

Oppgjøret mellom FK Haugesund og Viking har avspark klokken 14.00 på Sakkestad.

Gratis adgang.

Du kan også se kampen direkte på Haugesunds Avis/Direktesport.

Annonse fra Eliteserien: