Olaussens Metall forlenger

Bronsespesialisten er FKH-partner også i 2021.

Like før jul satte FK Haugesunds daglige leder John Harald Log seg i bilen med kurs for Raglamyr. Målet for turen var Olaussens Metall AS og signeringen av ny samarbeidsavtale for det nye året med bronsespesialistens daglige leder Kjell Sternhoff. 

Olaussen Metall: Mirakler utfører vi omgående - det umulige tar litt lenger tid

Sternhoff har tidligere vært tydelig på at han er spesielt opptatt av FK Haugesunds samfunnsprosjekter og i særdeleshet Gatelaget som Olaussens Metall ble draktsponsor for før fjoråret. 

To gode saker i en smekk

Det sosiale engasjementet har ikke avtatt og under besøket i slutten av desember fikk FK Haugesunds daglige leder en inngående beskrivelse av Kjell Sternhoffs nye fanesak - flaskepantinnsamlingen som Henning Aarekol tok initiativ til i fjor høst til inntekt for barnekreftforeningen.

Olaussens Metalls daglige leder er opptatt av å bidra til at Aarekol får flest mulig flasker og bokser å pante - og med det å bidra til to gode saker samtidig. Barnekreftforeningen og gjenbruk.

OM i artikkel
Oppfordringen er klar. La Henning Aarekol få panten din.

- Et engasjement som stikker dypt

FK Haugesunds daglige leder John Harald Log setter pris på at Sternhoff og kollegaene er opptatt av samfunnsengasjement og gode formål.

- Våre partnere har alle sine gode grunner til å støtte oss, men for Kjell og Olaussens Metall er det helt klart at samfunnsengasjementet vårt veier tungt. Det synes vi er en fin anerkjennelse av arbeidet vi legger ned for å gjøre hverdagen bedre for mennesker i utfordrende livssituasjoner her på Haugalandet og jeg er derfor ikke overrasket over at de også engasjerer seg i det lokale panteinitiativet som kommer Barnekreftforeningen til gode, sier Log mens duoen holder frem en plastpose full av pant øremerket innsamlingen til Aarekol.

Foruten støperi har Olaussens Metall siden oppstarten i 1928 med årene utviklet seg til også å satse på handel og import samt egen maskineringsavdeling, og selv om hovedarbeidsfeltet fortsatt er bronse, jobber foretaket med tilhold på Raglamyr Industriområde også med strengstøpt støpejern samt produserer sinkanoder.

Les mer om FK Haugesunds "oppgraderte" bronsemåke her.

Annonse fra Eliteserien: