- Ønsker oss Bjørn Inge Utvik tilbake

Ingen tvil hvem rørleggerne hos Geir Sirnes AS ønsker å se i FKH-drakt.

Annonse:

Søndag møter vi Sogndal på Haugesund Stadion. Det innebærer med all sannsynlighet også et gjensyn med Bjørn Inge Utvik - avaldsnesbuen med flere av sine unge år i FK Haugesund før han tok turen videre til Sogndal. For de ansatte hos Rørlegger Geir Sirnes AS blir det også et gjensyn med den spilleren de aller mest ønsker å se i FKH-drakt i fremtiden.

Markedsansvarlig Morten Sollesnes legger nemlig ikke skjul på at Utvik i konkurranse med evighetsmaskinen Fredrik Midtsjø i Rosenborg er den spilleren man helst ser løpe ut på Haugesund Stadion med måke på brystet av de som i dag befinner seg i andre Eliteserie-klubber.

Blant likemenn

Sollesnes er forøvrig selverklært "Fotballidiot" - en hedersbetegnelse i FKH-kretser - og hevder dessuten at han ikke er alene i så måte hos rørleggerforetaket som gjennom en årrekke har vært en stabil samarbeidspartner for FK Haugesund. Ja, faktisk helt siden tidenes morgen, noe som slett ikke er tilfeldig.

Nylig forlenget man også samarbeidet som bronsemåke for ytterligere to år.

- Vi har erfart at samarbeidet åpner dører og at vi blir kjent med nye mennesker både i klubben og blant sponsorene. Vi har også kunder som setter pris på vårt engasjement i FKH. I tillegg er klubben blitt veldig proffe i oppfølging av sponsorene, slik at vi føler oss verdsatt og ser verdien av samarbeidet, forteller Sollesnes når han skal forklare hvorfor rørleggervirksomheten i Karmsundsgaten har vært med på reisen helt siden tidlig 90-tall.

 - Vi ser på nettverket i FK Haugesund som en veldig god arena til nettverksbygging og som er med og bidrar til at vi kommer i kontakt med potensielle samarbeidspartnere og - ikke minst - nye potensielle kunder.

Topp seks 

FKH-trener Eirik Horneland har tidligere gitt uttrykk for at målsettingen for sesongen er å bli blant de seks beste i Eliteserien. Det er en ambisjon Sollesnes og de øvrige hos Geir Sirnes AS deler. 

- Vi synes alle spillerkjøpene i vinter virker spennende, selv om noen nok trenger litt mer tid på å finne seg til rette i laget, sier Sollesnes og forteller om livlige FKH-diskusjoner rundt lunsjbordet. Et eget tippelag har man også stablet på bena, men om oddstippingen går i overskudd forblir en bedriftshemmelighet.

Like hemmelighetsfulle er man ikke når det kommer til hvilken av FKH-spillerne man har som favorittspiller. 

- Det må være Filip Kiss. En hardtarbeidende klassespiller man bare er nødt til å like. 

Godkjent våtromsbedrift

Rørlegger Geir Sirnes AS er en del av Bademiljø-kjeden og utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger.

Man er også sertifisert som Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer sertifisering som totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. 

Les mer om bronsemåke Geir Sirnes AS her.

 

Annonse fra Eliteserien: