Oppkjøringens siste test

Tidlig ettermiddagskamp i Kristiansand.

FK Haugesund har tilbragt den siste uken i Tysvær i jakten på tilfredsstillende treningsforhold før seriestart neste helg. En sentral del av forberedelsene er også søndagens treningskamp mot Start i Kristiansand - oppkjøringens siste - før sesongåpningen i Eliteserien søndag om en uke.

Spillere og støtteapparat satte kurs for Sørlandet allerede lørdag og la en lett ettermiddagsøkt til kunstgresset på søndagens kamparena etter ankomst.

Klokken 14 er det derimot kamp som gjelder og vertskapet i gult og sort blir ventelig å finne i tetstriden i Obosligaen denne sesongen etter nedrykket fra Eliteserien forrige sesong. Så langt denne våren har sørlendingene tapt 2-3 for Bryne, spilt 3-3 mot Viking og spilt 1-1 mot Sandefjord i sine treningskamper.


Se intervjuet med Fredrik Pallesen Knudsen.

Generalprøven

Tidligere i uken kunne Fredrik Pallesen Knudsen fortelle at han og lagkameratene er innstilte på å bruke søndagens generalprøve til å komme i reelt kampmodus og gå til oppgjøret som om det er en kamp hvor det står om poeng. Etter 1-1 mot Åsane og 0-4 mot Viking i oppkjøringens to øvrige treningskamper er det en spillergruppe som er på jakt etter godfølelsen før kommende helgs seriepremiere i Sarpsborg som entrer Sør Arena søndag ettermiddag.

Samtlige spillere, med unntak av Joakim Våge Nilsen som er i gang med gjenopptreningen etter sin korsbåndsskade, er aktuelle til søndagens treningskamp som har avspark klokken 14.00.

Du kan se treningskampen direkte på Haugesunds Avis.

Annonse fra Eliteserien: