"Pant meg igjen"

Nå går vår samarbeidspartner Coca-Cola i Norge over til å bruke 100 % resirkulert plast på alle sine norskproduserte flasker.

Fra og med denne sesongen kommer vår samarbeidspartner Coca-Cola til å gå over til 100% resirkulert plast når den skal slukke tørsten hos alle besøkende på Haugesund Stadion. 

Det innebærer at forbruket av ny plast reduseres med 4 300 tonn i året på landsbasis og at klimautslippet fra flaskeproduksjonen til Coca-Cola reduseres med 28 %.

Coca-Cola vil at dette skal være et steg på veien mot en sirkulær økonomi for drikkevareemballasje her i landet – et lukket kretsløp der norsk drikkevareemballasje samles inn, gjenvinnes og brukes på nytt.

"Pant meg igjen"

Derfor fjerner Coca-Cola sine kjente logoer fra etikettene i en periode, og pryder i stedet etikettene med en påminnelse til oss alle: «Pant meg igjen».

Dette budskapet minner om at det å pante hver eneste flaske er et direkte bidrag til en sirkulær økonomi – viktigere enn noensinne når flaskene er laget av 100 % resirkulert plast.

FK Haugesunds daglige leder John Harald Log ønsker gjenvinningstanken velkommen til Haugesund Stadion. 

- Heretter vil det kun selges flasker som er 100% resirkulerte på våre arrangement og kamper. Dette føyer seg inn i rekken av miljøtiltak vi er opptatt av å innføre for å gjøre klubben og arrangementene mest mulig miljøvennlige. Vi støtter selvsagt tanken om gjenbruk og oppfordrer alle til å følge "Pant meg igjen"-oppfordringen fra vår gode partner Coca-Cola, sier John Harald Log.

Nylig annonserte FK Haugesund også at virksomheten blir karbonnøytral ifm med skogplantingsordningen til Trefadder.

Annonse fra Eliteserien: