Pimentas mann mellom stengene

Sander Østraat skal møte Spania i dobbeltlandskamp.

Annonse:

Tidligere denne uken tok Luis Pimenta ut troppen til det norske G19-landslaget som senere i februar skal møte Spania i to landskamper. Kampene er en del av forberedelsene til kvalifiseringsspillet i mars hvor vinnerne går videre til sommerens EM-sluttspill. Blant de 20 spillerne som er tatt ut finner man også Sander Østraat - opprinnelig fra Stord, men de siste sesongene tjenestegjørende i FK Haugesund.

- Ettersom vi dominerte de første tre kvalikkamper fullstendig, har vi ikke blitt veldig utfordret på det defensive. Derfor spilte vi to kamper mot Tyskland i november, og skal spille to kamper mot Spania nå i februar – for å vise oss selv at vi kan være solide defensivt mot de sterkeste motstanderne, og samtidig ha en angrepskraft som gjenkjenner oss, sier landslagstrener Luis Pimenta til fotballforbundets egne hjemmesider.

Norge møter Spania først 20. februar og siden på ny to dager senere. Begge kamper spilles på Municipal Guillermo Amor Stadion i Benidorm.

Landslagstroppen

Sindre Walle Egeli fra Nordsjælland ble også tatt ut i den opprinnelige troppen, men måtte melde forfall og erstattes av Sander Hestetun Kilen i Aalesund. Troppen består dermed av følgende spillere:

Sander Østraat - FK Haugesund
Jarik Sundling - Kvik Halden 
Håkon Røsten - Rosenborg
Rasmus Holten - Mjøndalen 
Simen Vatne Haram - Aalesund
Aleksander Andresen - Stabæk 
Filip Loftesnes-Bjune - Sandefjord
Femi Olofinjana - Birmingham
Casper Glenna - Odd
Jens Hjertø Dahl - Tromsø 
Kristoffer Haukås Steinset - Sogndal
Sverre Nypan - Rosenborg
Sondre Granaas - Molde
Travis Hernes - Newcastle
Mats Pedersen - Mjøndalen 
Edvin Austbø - Viking
Runar Norheim - Tromsø
Bork Bang-Kittilsen - Odd
Alexander Gurendal - Valencia
Sander Hestetun Kilen - Aalesund 

Annonse fra Eliteserien: