Natvik

Poengløse i Tromsø

Ida Natvik med scoring i det høye nord. Foto: Sportskollektivet.

Annonse:

Det ble nok en poengløs serierunde for FK Haugesund som tapte 2-1 i søndagens oppgjør på Romssa Arena mot Tromsø 2020.

Vertene var best i første omgang og ledet 2-0 ved halvgått løp etter at tromsøværingene også hadde fått straffespark i løpet av kampens første 45 minutter. En redusering fra Ida Natvik vel ti minutter før slutt blåste nytt liv i kampen, men vertene holdt unna og kunne med det innkassere tre poeng på hjemmebane.

FK Haugesund blir med det stående på tre poeng før neste helgs oppgjør hjemme mot Øvrevoll/Hosle. Før man kommer så langt skal det dog spilles cup når FK Haugesund på onsdag tar turen til Sola i 1. runde.