Prestisjefyllt treningskamp

Det blir mer enn bare en vanlig treningskamp når FK Haugesund og Viking barker sammen på fredag.

Annonse:

Treningskamper spilles ofte med lave skuldre. Der man ellers kjemper om poeng eller avansement handler treningskamper primært om å få strukturer til å sitte og få spillerne i kampform før alvoret starter. Resultat er gjerne underordnet. Likevel finnes det enkelte unntak fra regelen - som når Viking står oppstilt på den andre banehalvdelen. Det gjør de førstkommende fredag i Storhall Karmøy på Vea.

"Slaget om Rogaland" tar aldri pause

Selv om det er tidlig på året og fortsatt halvannen måned til seriestart ønsker man ikke å gi erkerivalen og dets supportere noe gratis i sesongoppkjøringen. Aller minst selvtillit. Derfor blir fredagens batalje på Vea noe mer enn bare en forberedende test før serieåpningen i Drammen 2. april. Hvis det virkelig er viktig å vinne en treningskamp så er det denne. Slaget om Rogaland tar aldri pause - selv ikke innendørs på kunstgressdekket i februar.

Billetter kjøpes i døra

Maakeberget har varslet sin ankomst og vi håper så mange FKH-supportere som mulig tar turen for å støtte laget. Det ventes også en pen kontigent tilreisende fra sørfylket.

Fredagens kamp har avspark klokken 17.00.

Storhall Karmøy opererer med inngangspenger i forbindelse med kampen. Billetter kjøpes i døra og koster henholdsvis 100,- for voksne og 50,- for barn.  

Annonse fra Eliteserien: