Prøvespiller på plass

Benjamin Šehić viser seg frem denne uken.

Tar du turen til Haugebanen onsdag kan du stifte bekjentskap med en nytt ansikt på treningsfeltet. Bosniske Benjamin Šehić (20) er nemlig på plass for å vise seg frem under den kommende ukes treninger og kommer med stor sannsynlighet også til å få spilletid i lørdagens treningskamp mot Sandnes Ulf.

- Benjamin er en spiller vi ble oppmerksomme på under en av våre tidligere rekogniseringsturer til Bosnia og som vi har ønsket å kikke nærmere på. Han har flere av de kvalitetene vi ser etter hos offensive spillere og foruten å være rask er han en veldig ballsikker spiller med stor gjennombruddskraft og overblikk. Nå passet det å komme til Haugesund slik at vi får sett nærmere på han og se om kvalitetene hans også er overførbare til norsk toppfotball, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Benjamin Šehić har inneværende sesong spilt for FK Goražde på nivå to i Bosnia-Hercegovina og er opprinnelig utviklet i Sarajevo-klubben FK Željezničar - samme klubb som i tid utviklet Haris Hajradinović. Han har som Željezničar-spiller også tilbragt en periode på utlån i Iskra Bugojno.

Første fellestrening etter årets rekordtidlige sommerferie starter klokken 10.00 onsdag formiddag, mens spillerne samles allerede tirsdag ettermiddag for en fysisk økt.

Annonse fra Eliteserien: