- Publikumsstøtten betyr alt for spillerne

Lørdag er det tidlig avspark mellom FK Haugesund og Odd på Haugesund Sparebank Arena. Trenerteamet ønsker seg sterkest mulig støtte fra tribunene.

Annonse:

Lørdag sparkes 1. divisjonsoppgjøret mellom FK Haugesund og Odds Ballklubb allerede i gang klokken 12.00 på Haugesund Sparebank Arena.

FK Haugesund - Odd: kjøp billetter her

Dagen før kamp er det solgt vel 600 billetter til kampen. Et tall hovedtrener Thomas Dahle og resten av trenerteamet er veldig godt fornøyde med, men som de håper blir enda høyere.

- Opplevelsen mot Viking med mer enn 1800 tilskuere var helt enorm for spillerne og støtten det ga oss var også helt avgjørende for at vi klarte å stå distansen og bikke kampen i vår favør. I etterkant har spillerne vært smått ekstatiske over den støtten de fikk og nå ser vi at det kommer masse folk også mot Odd. Det setter vi som klubb veldig stor pris på, sier Dahle.

FKH Viking.jpg
Tilskuerrekord i 1. divisjon da FK Haugesund tok i mot Viking sist hjemmekamp - og også mot Odd på lørdag blir det solid trøkk på Haugesund Sparebank Arena.

- Må fighte for hver ball

Lørdagens motstander Odd ligger som nummer ni på tabellen med to poeng etter fire kamper, men det nyopprykkede laget fra Skien blir en alt annet enn enkel oppgave på hjemmebane.

- Vi ser allerede nå at hver eneste kamp vi spiller denne sesongen blir tøffe og jevne bataljer der vi må være tro mot kampplanen og gjøre jobben skikkelig for at vi skal få med oss noe. Straks vi slipper oss litt ned får vi det tøft - som mot KIL/Hemne i forrige kamp. Oppskriften på lørdag blir som mot Viking med knallhard jobbing og det å være et lag med stor L som står sammen gjennom 90 minutter. Vi må være påskrudd og fighte for hver ball hvis vi skal få med oss noe. Det gjelder i hver eneste kamp vi spiller, sier FK Haugesunds hovedtrener.

Skader og suspensjoner

Keeper Frida Kvale Aursland må se lørdagens kamp fra sidelinjen etter sin merksnodige utvisning sist helg borte mot KIL/Hemne og både Kristina Svandal og Kaja Olsen er fortsatt uaktuelle som følge av skader, men ellers er øvrige FK Haugesund-spillere tilgjengelig. 

Lørdagens kamp innebærer også et gjensyn med Nathalie Velde som spilte for FK Haugesund i 2022-sesongen, men som før denne tok turen fra Avaldsnes for spill i Skien.

Avspark klokken 12.00.

Annonse fra Eliteserien: