Returnerer til FK Haugesund

Joakim Våge Nilsen er tilbake der han hører hjemme.

Torsdag kveld ga ikke bare én, men to nye spillersigneringer.

Under klubbens sponsorkveld på Haugesund Stadion ble nemlig også Joakim Våge Nilsen avduket som ny FK Haugesund-spiller. 26-åringen returnerer dermed til klubben han spilte for i åtte sesonger mellom 2008 og 2015; etter å ha tilbragt de to siste årene i Odds Ballklubb.

Sponsorjubel

Jubelen sto i taket blant sponsorene da den populære bømlingen i alles påsyn skrev under kontrakten som binder han til FK Haugesund de to neste årene, og blant alle tilfredse fjes fant man også FKH-trener Eirik Horneland.

- Veldig fin signering for oss. Joakim har fått orden på kroppen sin og har levert to gode sesonger i Skien. Vi er veldig fornøyd med å ha hentet hjem en spiller med FKH-blod i årene som vi vet leverer på høyt nivå i både trening og kamp. At han er en populær spiller blant supporterne skader selvsagt heller ikke.

Lokal forankring

Med signeringen av Våge Nilsen øker også andelen lokale spillere i FK Haugesund ytterligere, noe Horneland også visste å påpeke da signaturen til 'Jokke' var på plass.

- Det innebærer at vi vil ha seks-sju lokale spillere i startelleveren denne sesongen og ytterligere et par på benken. Ikke mange Eliteserie-klubber vil matche oss her.... heller, sa Horneland etter en innlagt kunstpause.   

- Deilig å være tilbake  

Joakim Våge Nilsen har den siste tiden trent med FK Haugesund og innrømmer at det er deilig å være tilbake i klubben hvor han i sin tid slo i gjennom som spiller i norsk toppfotball.

- Det har vært litt interesse fra andre klubber, men det var et lett valg for meg når FK Haugesund kom på banen med et konkret tilbud.


Se hele intervjuet med Joakim Våge Nilsen i anledning signeringen 

Totalt har Joakim Våge Nilsen spilt 169 offisielle kamper for FK Haugesund i løpet av sin første periode i klubben, og står også med 63 offisielle opptredener for Odds Ballklubb i løpet av karrieren.

I tidsrommet 2006 til 2014 bokførte han også 29 kamper på ulike aldersbestemte landslag og tegnet seg for en scoring i den norske landslagsdrakten.

Joakim Våge Nilsens nye kontrakt med FKH strekker seg frem til og med sesongen 2019. 

Annonse fra Eliteserien: