Sander 2

Sander med proffkontrakt

Sander Håvik Innvær tar steget opp i proffenes rekker.

Annonse:

Regntung tirsdag på Haugesund Sparebank Arena, men det var av underordnet betydning for både Sander Håvik Innvær og støtteapparatet til FK Haugesund ettersom attenåringen benyttet formiddagen til å skrive under proffkontrakt for de kommende to og et halvt årene.

Erfaring fra Eliteserien

Innvær står med tre offisielle a-lagskamper for FK Haugesund og fikk debuten allerede i serieåpningen i 2022, men har også fått spilletid mot Viking i årets Eliteserie samt i cupkampen mot Brattvåg. Innvær har ved flere anledninger også vært ubenyttet innbytter i Eliteserien denne sesongen, senest mot Vålerenga i forrige serierunde

- Det er selvsagt veldig kjekt å skrive under en profesjonell kontrakt, sier bømlingen som startet karrieren hjemme på Gilje før ferden gikk videre til talentfabrikken Bremnes IL og siden FK Haugesund.

Sander.png
Sander Håvik Innvær er familiær med a-lagsgarderoben.

Ungdomsårene i Bremnes

Kantspilleren har vært en del av Kraftakademiet siden sesongen 2020, men trente også med FK Haugesunds utviklingsavdeling mens han fortsatt var Bremnes-spiller frem til han ble 15. De siste sesongene har Innvær, foruten opptredene med a-laget, vært en del av FK Haugesunds G19- og rekruttlag.

- Jeg er vel en spiller som har min største styrke en mot en. Og så liker jeg å score mål, sier Håvik Innvær i forbindelse med tirsdagens kontraktssignering.

- Spiller med x-faktor

Ferdighetene med ball en mot en er også det første sportslig leder Eirik Opedal trekker frem når han beskriver Håvik Innværs kvaliteter som spiller.

- Sander er en spiller med x-faktor. Det har han vist i både trening og kamp gjennom mange år. Han er god med ball og veldig glad i å utfordre en mot en. Hvor god han kan bli er først og fremst opp til han selv, men med denne kontrakten er vi med på å legge forholdene enda bedre til rette for at han skal få utvikle seg og få ut potensialet sitt som spiller, sier Opedal.

Innværs kontrakt strekker seg ut sesongen 2025.

Annonse fra Eliteserien: