Savner supporterne

Vi hedrer FKH-supporteren på søndag.

Søndag venter hjemmekamp mot Rosenborg på Haugesund Stadion. I forbindelse med kampen kommer begge lags kapteiner til å markere at et samlet Fotball-Norge snarest mulig ønsker at flest mulig tilskuere skal få anledning til å følge kampene fra tribunen.

- Vi ønsker alltid å spille for fulle tribuner og det er klart at det betyr mye for oss å vite at supporterne ikke får anledning til å følge og støtte oss under kampens gang. Det har alltid betydd utrolig mye å ha den 12. mann i ryggen. Vi håper derfor at det snart åpnes opp for flere tilskuere på norske fotballstadioner enn dagens begrensning på 200 tillater, sier en samstemt spillergruppe i FK Haugesund i anledning søndagens markering der tribunegjengeren skal hedres.

Mister en viktig dimensjon

Daglig leder i FK Haugesund, John Harald Log, slutter seg til spillernes håp om at man snart skal kunne ønske langt flere tilskuere velkommen på kamp.

- Vi savner definitivt supporterne på kamp. Uten supportere mister fotballen en av sine aller viktigste dimensjoner, og selv om vi får drahjelp fra de 200 utvalgte samt fra "terassefolket" er det klart at både rammen og trøkket rundt kampene blir en helt annen med langt flere tilskuere tilstede. Som klubb ønsker vi derfor hele tiden å jobbe for at det skal være trygt å åpne opp for flere tilskuere og at myndighetene åpner opp for det så snart situasjonen tillater det.

I forbindelse med søndagens kamp deler FK Haugesund også ut en drakt med nummer 12 og "Mann" på ryggen til en heldig vinner som er med i Facebook-kåringen av kampens beste FKH-spiller.

Annonse fra Eliteserien: