Se FKH i aksjon på Stord!

Lørdag møtes FK Haugesund og Brann i den nasjonale G16-serien. På Stord!

Når FKH på lørdag tar imot SK Brann til seriekamp i den nasjonale G16 serien skjer det hele på Vikahaugane Kunstgress på Stord. FKH Akademiet ønsker å være enda tydeligere tilstede ute i regionen og ønsker fremover å legge flere kamper i nasjonale serier ut til samarbeidsklubbene på Haugalandet og i Sunnhordland.
 
Første klubb ut er Stord Fotball  - en av mange gode samarbeidspartnere til FKH Akademiet - og såvel spillere som støtteapparat ser frem til å spille vestlandsderbyet for G16 mot Brann på ærverdige Vikahaugene.
 

Forventer jevn batalje

G16-trener Øyvind Hompland gleder seg til to av landets aller beste lag i sin årgang møtes på lørdag.

- Det er tredje og fjerdeplassen på tabellen som møtes så vi forventer en jevn batalje. Både vi og Brann har veldig gode enkeltspillere og en håndfull spillere som har vært innom landslag i 2019. Her får man en fin anledning til å se noen av de mest spennende spillerne i landet i kamp. 

Hompland har sett laget sitt lever flere sterke resultater denne høsten.

- Vi hadde en god prestasjon mot Sandefjord sist og klarte å dra i land en sterk seier til tross for at vi spilte de siste 30 minuttene med 10 mann. All ære til guttene for den prestasjonen, og det var ekstra gledelig å se at vi hadde enkeltspillere som tok skikkelig ansvar når kampen kokte som verst. Klarer vi å gjenskape den prestasjonen, så skal Brann være gode for å slå oss.

Brann, ledet av tidligere Champions League-vinner Hassan El Fakiri, er et veldig spillende 4-3-3 lag som liker å ha ballen i laget og som har hurtige og gode kantspillere Hompland velger å være ekstra observant på før lørdagens oppgjør.

Flere kamper ute i regionen

Akademisjef Søren Lykke  synes det er spennende å legge et slikt oppgjør ut til en av samarbeidklubbene.

- Vi er veldig fornøyd med at Stord Fotball tok i mot tilbudet om å arrangere denne kampen mot Brann. Geografisk passer kampstedet godt i forhold til motstanderen, og så ser vi frem til å spille på en skikkelig god kamparena hvor våre spillere får de beste forutsetninger for å levere en topp prestasjon. Samtidig vil alle interesserte i regionen få mulighet til å se en kamp på høyeste nasjonale nivå.

Og det stopper ikke med dette oppgjøret skal vi tro Søren Lykke.

- Neste sesong planlegger vi å legge flere kamper ut i andre deler av regionen – når det også passer for motstanderen vår.

Kampen mellom FK Haugesund og Brann går kl. 14.00 på lørdag. 

Annonse fra Eliteserien: