Seier foran 1822 tilskuere

Årets første trepoenger er innkassert.

Det ble en særdeles minnerik lørdag for FK Haugesunds spillere, trenere og supportere da de hvite og blå beseiret erkerivalen Viking med 1-0 i Rogalandsderbyet på Haugesund Sparebank Arena.

1. divisjon: tabell og terminliste

Hele 1822 tilskuere hadde løst billett til oppgjøret - rekord med god margin for både FK Haugesund og i årets 1. divisjon - og i en jevnspilt affære var det FK Haugesund som til slutt trakk det lengste strået. For første gang i en offisiell kamp mot Viking.

Gjestene startet best, men hjemmelaget spiste seg gradvis mer og mer inn i kampen og da lagene gikk til pause på 0-0 var oppgjøret fortsatt helt åpent.

Endelig hjemmejubel

Fem minutter inn i andre omgang utnyttet Solfrid Hetleflåt Bråthen en tabbe av gjestenes keeper og kunne trille inn 1-0 i åpent foran foran et entusiastisk hjemmepublikum. Begge lag bidro siden til en kamp som bølget frem og tilbake og da fire minutters tilleggstid var passert kunne FK Haugesunds spillere rekke armene triumferende i været. Erkerivalen var slått og tre poeng var innkassert etter en seier det var liten tvil om at betød mye for spillerne.

Neste kamp spilles neste søndag - borte mot KIL/Hemne i serierunde 4.

Christina Ambjørndalen og Solfrid Hetleflåt Bråten kan juble for seier.