Seier mot Häcken

FK Haugesund vant 4-2 i Marbella.

Annonse:

Det var en fornøyd FK Haugesund-trener som etter 4-2 seier mot Häcken fikk i oppgave å gi en kort oppsummering av forestillingen laget hans serverte på Banus Football Center denne tirsdagen.

- Jeg er spesielt fornøyd med den offensive prestasjonen i dag. Vi hadde mange gode pasningssekvenser og vi var ofte modige til å spille gjennom linjene og gjøre det vanskelig for dem ved en rekke anledninger. Den offensive delen skal vi derfor være fornøyde med i dag. Vi bli liggende litt for lavt i den midterste blokken i perioder, men alt i alt så fikk jeg se et lag som responderte på min oppfordring før kampen om å bygge videre på det vi leverte mot Vancouver, og kampen blir en positiv avslutning på en fantastisk treningsleir, sier Oskar Hrafn Thorvaldsson i sin oppsummering av tirsdagens forestilling.

FK Haugesund hadde ballen, men det var motstanderen fra Sverige som tok ledelsen etter drøye tjue minutters spill da Mikkel Rygaard Jensen benyttet en Häcken-overgang til å plassere ballen opp til høyre for Egil Selvik.

Monsterkontring

Peter Therkildsen bragte balanse i regnskapet etter 27 minutters spill. Dernest sørget Anton Logi Ludviksson for å sende FK Haugesund i ledelsen minuttet etter og fem minutter før pause leverte FK Haugesund, anført av Sebastian Tounekti, en monster- og mønsterkontring som resulterte i at kantspilleren banket inn 3-1 bak Andreas Linde i Häcken-målet.

Som mot Vancouver Whitecaps byttet Thorvaldsson ut samtlige spillere i startelleveren i løpet av andre omgang, og fikk også se Sander Innvær sende FK Haugesund opp i en 4-1 ledelse. Sondre Liseth fikk, og misbrukte, et straffespark før de gule og svarte fra Sverige reduserte til 4-2 med vel ti minutter igjen å spille. Häcken kom til ytterligere noen gode muligheter i sluttminuttene, men kampen endte med 4-2 til FK Haugesund - fortjent sådan - og ble med det en god avslutning på oppkjøringens første treningsleir.

Onsdag er det hjemreise til Norge, før neste treningskamp spilles borte mot Sandnes Ulf om halvannen uke.