Seier til Gatelaget

Spisser formen inn mot Vestlandsmesterskap og Nasjonal Turnering.

Det er en innholdsrik vår og sommer som venter FK Haugesunds Gatelag med både Vestlandsmesterkap på hjemmebane 10. mai og siden Nasjonal Turnering i Bergen 13. og 14. juni, men før man kommer så langt ruller trenings- og kamphverdagen på for å stille best mulig rustet til de to turneringene.

Torsdag var det på ny klart for treningskamp og mulighet for revansje mot Karmøys Gatelag etter at nabokommunens spillere kunne heve armene i været ved kampslutt da lagene møttes tidligere i år. 

Og revansje skulle det bli.

Endelig uttelling

Der Karmøy vant oppgjøret i februar ganske så overbevisende var det FK Haugesund som styrte showet i Haugarhallen denne torsdagsettermiddagen. Lystavla viste 8-4 til de hvite og blå da sluttsignalet gikk og med det fikk spillere og støtteapparat både en selvtillitsboost og en bekreftelse på at laget er i både form og framgang før turneringene utover våren.

- I dag var vi veldig gode både offensivt og defensivt i store perioder av kampen og fikk også uttelling på sjansene våre. Vi har alltid hatt gode individuelle spillere, men måttet jobbe med det kollektive og nå ser vi resultater av stabilt oppmøte på alle treningene gjennom vinteren. To treninger hver uke med skikkelig trykk har bidratt til at laget hele tiden tar steg. I dag stilte vi med 15 spillere som ga 100% fra start til slutt, sier samfunnsansvarlig Leif Birkeland i FK Haugesund.

Arrangerer Vestlandsmesterskapet i 2023

I mai er Birkeland og FK Haugesund også turneringsansvarlig når fem Gatelag hjemmehørende på Vestlandet skal kåre landsdelens egen mester og foruten FK Haugesund kommer også Brann, Viking, Bryne og Nordhordland til Sakkestad for å delta i turneringen.

I juni venter siden landsturneringen som i år går av stabelen i Bergen og som teller ikke mindre enn 28 Gatelag i regi av norsk toppklubber. 

Annonse fra Eliteserien: