Selges til Ull/Kisa

Kristoffer Gunnarshaug skifter beite.

Onsdag ettermiddag blir han å finne på Haugesund Sparebank Arena, men torsdag morgen retter Kristoffer Gunnarshaug blikket mot Østlandet og Jessheim. Midtbanespilleren har nemlig gjort klart med en overgang til Obosliga-laget Ullensaker/Kisa og har dermed sin siste kveld med gjengen når FK Haugesund tar i mot Strømsgodset onsdag kveld.

Midtbanespilleren er inne i sitt siste kontraktsår med FK Haugesund etter å ha returnert til klubben før 2019-sesongen etter et kort mellomspill i Lysekloster, og har før onsdagens avskjedsforestilling spilt til sammen 19 a-lagskamper for klubben etter at han i sin tid kom til FKH-akademiet fra Haugar i 2015.

Takkes av på hjemmekamp

Eirik Opedal tror at klubb og spiller blir en veldig god match når Gunnarshaug nå gjør Ull/Kisa-spiller av seg.

- Kristoffer er i behov av å spille for en klubb hvor konkurransesituasjonen åpner for mer spilletid enn den gjør hos oss. Nå kommer han til en klubb som har vist seg å være gode på å foredle og utvikle unge spillere og jeg er sikker på at han kommer til å blomstre for Ullensaker/Kisa i Obosligaen, sier sportslig leder Eirik Opedal i forbindelse med overgangen.

Kristoffer Gunnarshaug blir sammen med Bruno Leite takket av for innsatsen i FK Haugesund i forbindelse med hjemmekampen mot Strømsgodset onsdag kveld.

Annonse fra Eliteserien: