SHB

Sesongavslutning

Bortekamp i Arendal avslutter fotballåret 2023. Foto: Sportskollektivet.

Annonse:

Sørlandet kaller når Norac Stadion i Arendal er åsted for sesongens siste kamp i 2. divisjon. FK Haugesund satte kurs for årets siste bortekamp allerede lørdag ettermiddag og kan før oppgjøret klatre tre plasser på tabellen med full uttelling på resultatfronten.

2. divisjon: tabell og terminliste

Før oppgjøret ligger FK Haugesund som nummer 10 i 2. divisjon med tretti poeng og har tre lag i umiddelbar nærhet foran seg på tabellen. Sogndal og Frigg har begge 31 poeng før serieavslutningen, mens motstander Arendal har 33.

Med seier i Arendal og poengtap for både sogndøler og hovedstadsjenter vil FK Haugesund kunne ende som nummer sju i årets 2. divisjon.

Synne Danielsen.jpg
Synne Danielsen kan før sesongavslutningen se tilbake på en meget god sesong i FKH-målet. Foto: Sportskollektivet.

Imponert av spillerne

Trener Thomas Dahle var gjest på partnerfrokosten på Haugesund Sparebank Arena fredag morgen og han kunne fortelle at han hadde latt seg imponere av spillerne denne sesongen.

- Jeg kunne ikke bedt om mer fra spillerne. De har tatt utfordringen med å gå fra å spille i lokal avdeling tidligere til nå å spille i en nasjonal serie med alt det innebærer av omstilling og profesjonalisering på en imponerende måte. Målsettingen vår før sesongen var å stå i divisjonen, noe vi kommer til å klare, og vi har også tatt store steg både som lag og som enkeltspillere denne sesongen. Sammenligner man med da vi startet opp for to år siden har det vært en massiv utvikling, fortalte Dahle fra podiet i Norengros-losjen.

Søndagens motstander Arendal har gjort seg vanskelige å slå denne høsten og beseiret nylig topplaget Molde med 1-0. Et meget sterkt resultat, Da lagene møttes i Haugesund Idrettspark tidligere i år endte det 1-1 på Djervbanen.

Tiril Østvold er skadet og definitivt ute av sesongens siste kamptropp, men ellers disponerer hovedrener Thomas Dahle og assisttenttrener Hellen Våge stort sett alle spillere som har figurert regelmessig denne høsten til sesongavslutningen.

Avspark klokken 12.00 på Norac Stadion.

Annonse fra Eliteserien: