Sesongens første bortekamp

Møter KIL/Hemne søndag ettermiddag.

Annonse:

Etter seieren mot Viking hjemme på Haugesund Sparebank Arena sist søndag er det et FK Haugesund med blod på tann som denne helgen setter kurs for Trøndelag og bortekamp mot KIL/Hemne i 1. divisjon.

1. divisjon: tabell og terminliste

Thomas Dahle og Roger Skulstad Johannesen var gjester under fredagens partnerfrokost på Egon Restauranter og trenerduoen var samstemte i at det først og fremst venter en fysisk tøff batalje på Trøndelag Sparebank Arena på Kyrksæterøra tidlig søndag ettermiddag.

Ny dato for bortekamp i Ålesund

KIL/Hemne har så langt denne sesongen spilt uavgjort hjemme mot Odds Ballklubb (2-2) og tapt begge bortekampene sine mot de to topplagene Hønefoss Ballklubb og Aafk Fortuna, mens FK Haugesund står med et tap (hjemme mot Bodø/Glimt) og en seier (hjemme mot Viking) så langt i 2024.

Den opprinnelige sesongåpningen borte mot Aafk Fortuna ble utsatt som følge av reiseutfordringer, men spilles etter planen 20. mai.

Kaja Olsen.jpg
Kaja Olsen er fortsatt noen måneder unna comeback.

Skader og suspensjoner

Kristina Svandal er nyoperert og tilbake i trening, men er fortsatt noen uker unna å være spilleklar i kamp, mens Kaja Olsen trolig først er tilbake til høstsesongen. Ellers er skadesituasjonen god for FK Haugesunds 1. divisjonslag før søndagens kamp.

Etter en rolig formiddagsøkt i Haugesund Idrettspark lørdag reiser spillere og støtteapparat til Trondheim og siden videre til Kyrksæterøra allerede lørdag ettermiddag.

Avspark søndag klokken 13.00 på Trøndelag Sparebank Arena. Du kan se oppgjøret direkte på TV2 Play.

FK Haugesund 2 sparker også i gang

FK Haugesunds 2. lag serieåpner i 2. divisjon borte mot Start denne helgen og har avspark i sin kamp på Sparebank Sør Arena på eksagt samme tid søndag.

Annonse fra Eliteserien: