DSCN3726

Sesongens største kamp

FK Haugesund mot Viking i 1. divisjon.

Annonse:

Kun én kamp er spilt av sesongen, men allerede denne helgen spilles det som trolig blir årets største enkeltoppgjør i 1. divisjon for FK Haugesunds damer.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

Motstander er Viking, mer enn 1500 billetter er solgt og oppgjøret er det første som spilles på damelagets nye hjemmebane; Haugesund Sparebank Arena. Takket være vår gode samarbeidspartner Karmsund Havn koster billettene til denne kampen kun 50,-.

Om kampen

Gjestene fra Stavanger står med en seier og et tap så langt denne sesongen, mens FK Haugesunds eneste kamp så langt endte med 0-1 tap for Bodø/Glimt i forrige serierunde.

På skadefronten er det lysning med flere spillere på vei tilbake til kampaction og tidligere i uken ble også angrepsspilleren Martine Aksethø Røkke klar for FK Haugesund. Ida Natvik mistet serieåpningen mot Bodø/Glimt, men tegnet seg for tre scoringer da det norske J19-landslaget slo Ukraina tidligere i uken og er tilbake for FK Haugesund i dette oppgjøret.

Innganger

I forbindelse med kampen benyttes Krafttribunen (bortsett fra for bortesupportere) og innslipp til kampen vil skje i inngang T og S.

Fra Stavanger meldes det at mellom 50 og 100 bortesupportere tar turen til Haugesund i forbindelse med kampen. Bortesupporterne går inn inngang J til Vestbotribunen (Søndre tribune).

Stadionkart.jpg
Stadionkart.

Fanzone

Før kampen kan de aller minste hygge seg i Fanzone. Det blir både aktiviteter og muligheter for å møte FK Haugesund-spillere i Fanzone-området som åpner i nordenden av Haugesund Sparebank Arena ved DeepOcean-tribunen klokken 13.30.

Maakeungen kommer selvsagt. Det blir fotballdart og bane hvor du kan spille mot FKH-spillerne. Det blir ansiktsmaling og kiosk. Og det blir give aways.

Etter kampen kan du treffe FKH-spillerne for autografer og selfies utenfor hovedinngangen på Haugesund Sparebank Arena.

VAR BAR

VAR BAR holder åpent fra en time før avspark; det vil si fra klokken 14.00. Her kan du legge oppladningen til kamp sammen med andre FK Haugesund-supportere.

Bilder fra fredagens trening.

Gratis buss

Skal du på kamp og er bosatt enten på Karmøy eller på strekningen mellom Haugesund og Ølen kan du benytte deg av tilbudet om gratis buss til og fra kamp. Bussene plukker også opp passasjerer på veien fra kaien i Skudenes og fra Ølen skole og krever påmelding i forkant.

Les mer om busstilbudet fra Suldalsbussen på kampdag.

Etter kampslutt kjører bussene tilbake samme rute.

Avspark mellom FK Haugesund og Viking er klokken 15.00 og du kan også se kampen på TV2 Play.

Annonse fra Eliteserien: