Buss

Setter opp gratis busser til lørdagens kamp

Reis miljøvennlig fra Etne, Stord og Skudeneshavn til Rogalansderbyet. Foto: NTB.

Annonse:

Kommende helgs runde i Eliteserien blir en Fotball for Målene-runde med fokus på klima og publikums reise til og fra kamp. Publikums reisevaner til og fra oi representerer utslipp, og endringer på dette området kan bidra til en betydelig reduksjon i utslipp fra toppfotballen.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

I den forbindelse setter FK Haugesund derfor opp gratis busser til lørdagens kamp mot Viking.

Bussene vil gå fra henholdsvis:

  • Etne
  • Stord
  • Skudeneshavn

Alle bussene går til Nils Sørhaugs tidligere lokaler like ved Haugesund Sparebank Arena hvor FK Haugesund arrangerer Fotballvorspiel i timene før kamp. Ønsker du også å delta på Fotballvorspiel (aldersgrense 18 år) melder du deg på her.  

Slik bestiller du plass på bussene

Alle som ønsker gratis busstransport til lørdagens kamp fra Etne, Stord eller Skudeneshavn, eller plukkes opp underveis på strekningene fra de tre nevnte stedene til Haugesund Sparebank Arena, må bestille plass i forkant. Det er en begrensning på antall plasser.

Etne

Bussen fra Knapphus Buss har kapasitet på 53 seter. Bussen går fra Etne Senter klokken 15.00 på lørdag og plukker opp passasjerer underveis langs E134. Ønsker du å gå på underveis registrerer du det ved påmelding. Påmelding til bussen fra Etne finner du her.

Hjemreise 20.15.

Stord

Bussen fra Stord Turbuss har kapasitet på 56 seter. Den går fra Leirvik bussterminal klokken 16.00 på lørdag. Ønsker du å gå på underveis registrerer du det ved påmelding. Påmelding til bussen fra Stord finner du her

Hjemreise 20.15.

Skudeneshavn

Bussen fra Suldalsbussen har kapasitet på 50 seter. Den går klokken 15.00 fra kaien i Skudeneshavn. Fra kaien går den via Åkra (ved Elkjøp), Veakrossen, Kopervik (veed Coop) og Håvik. Ønsker du å gå på underveis registrerer du det ved påmelding. Påmelding til bussen fra Skudeneshavn finner du her.

Hjemreise 20.15.

Takk til busselskapene

Samfunnsansvarlig Leif Birkeland i FK Haugesund forklarer at dette er det første felles klimatiltaket i regi av Elite- og Toppserie-klubbene denne sesongen.

- Jeg vil rette en stor takk til Stord Turbuss, Suldalsbussen og Knapphus Buss som stiller opp på dette fellesinitiativet fra toppfotballen. Uten de ville det ikke vært mulig med et slikt initativ og ideen om å reise kollektivt føyer seg inn i den lange rekken av tiltak vi i FK Haugesund ønsker å legge til rette for på kampdag for å nå bærekraftsmålene.

Les mer om Fotball for målene.

Annonse fra Eliteserien: