Signerte avtale med TV Haugaland

John Harald på besøk i TVHs nye studio.

Tidene da FK Haugesund og TV Haugaland både var samlokalisert og del av samme virksomhet er for lengst over, men det betyr ikke at lokal-TV aktøren og byens beste fotballklubb ikke vil være gjensidig interessante for hverandre også fremover.

I forrige uke kunne FK Haugesunds daglige leder John Harald Log og TV Haugalands daglige leder Heine Birkeland enes om en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2023. Avtalen vil bidra til enda bedre synliggjøring av FK Haugesunds samarbeidspartnere de neste tre årene.

- FKH og TVH har en lang historie sammen. Vi heier på hverandre og på alle som forsøker å få til gode ting i regionen vår. Med den nye avtalen mellom FKH og TVH, skal vi bidra til at FKH får en enda bredere profilering både for sin egen virksomhet og for sitt sponsorarbeid, sier Heine Birkeland.

Partnerpleie

Også FK Haugesunds daglige leder John Harald Log er fornøyd med avtalen - ikke minst på samarbeidspartnernes vegne.

- TV Haugaland har gjennom alle år vært med og dokumentert reisen til FK Haugesund helt siden oppstarten til klubben på tidlig 90-tall og vi kommer helt sikkert også til å forbli en sentral del av kanalens journalistiske innhold også i årene fremover. Denne avtalen vil bidra til at vi spiller både hverandre og samarbeidspartnerne våre gode - noe som er viktig for oss i møte med alle som støtter oss der ute, sier FK Haugesunds daglige leder John Harald Log.

Les mer om samarbeidspartner TV Haugaland.

Annonse fra Eliteserien: