Sikter mot toppen

FK Haugesund vil servere Gausta og Rjukan til haugalendingene.

Gausta, Gaustablikk Høyfjellshotell og Gaustabanen går inn som partner i FK Haugesund.

- Vi har en stund sett at antall gjester fra Rogaland har økt og spesielt i Haugesundsområdet, derfor er denne avtalen meget spennende for oss, sier salgssjef Håvard Kleven i forbindelse med at avtalen ble inngått på Haugesund Stadion fredag ettermiddag.

Velkommen til Gausta: Fjell som får deg til å vokse

Avtalen mellom FK Haugesund strekker seg over to år og innebærer at Gausta og Rjukan vil bli godt synlige i Haugesund i tiden fremover.

FKH-partnerne skal få utforske Gausta

En konsekvens av avtalen er blant annet at partnerne til FK Haugesund vil bli introdusert for Gausta, Rjukan og alt det stedene har å tilby av muligheter og aktiviteter. Denne høsten vil nemlig den årlige partnerturen til FK Haugesund legges til Telemark og Tinn kommune.

- Vi får partnerturen til FK Haugesund til Gausta og Rjukan, noe vi er meget happy med. Det vil si at nesten 90 forskjellige bedrifter får se og oppleve Gausta og Rjukan over to dager.  Vi skal sy sammen et bra program og verdien for oss ved å få dette besøket er formidabel sier Kleven.
 
temp_image_for_default_share
Foto: Gausta.com
Gausta og Rjukan er nemlig langt mer enn vinter og snø. Tinn kommune er blitt en helårsdestinasjon for turister og kan foruten kjente landemerker som Gaustatoppen og Gaustablikk tilby historie, kultur og naturopplevelser. Krossobanen, Vemork, Gausta Skisenter, jakt, fiske, rekreasjon, velvære og kulinariske opplevelser er bare noe av det man kan nyte godt av – ved inngangsporten til Hardangervidda nasjonalpark. Noe stadig flere vestlendinger har fått øynene opp for.
 

- Rogaland er et spennende nedslagsfelt for oss og vi ser at flere og flere rogalendinger ser i retning av Gausta og Rjukan som en spennende destinasjon, så det å alliere oss med FK Haugesund føles veldig riktig for oss. Vi håper at reiselivskommunen Tinn vil merke denne avtalen og jeg er sikker på at mange på Rogaland vil få øynene opp for Gausta og Tinn Kommune, avslutter Håvard Kleven i sola på Haugesund Stadion.

Løfter blikket ut av Haugalandet

Markedssjef Martin Fauskanger er også entusiastisk over mulighetene som ligger i den toårige avtalen som er inngått med en virksomhet hjemmehørende utenfor Haugalandet.

- Dette er en veldig spennende avtale både for oss som fotballklubb og ikke minst for våre gode samarbeidspartnere som nå vil få stifte bekjentskap med et nytt og attraktivt reisemål. For oss i FK Haugesund er samarbeidet med Gaustablikk Høyfjellshotell og Gaustabanen også interessant ettersom vi utvider det tradisjonelle nedslagsfeltet vårt østover og på den måten bidrar til å promotere og etablere Gausta og Rjukan som turistmål for haugalendinger og sunnhordlendinger, sier Fauskanger.

Gausta er relevant som reisemål 365 dager i året og byr på fantastiske opplevelser i en fjellheim hvor nasjonalromantikk møter den moderne tidsalder. Nå skal også haugalendingene for alvor få øynene opp for dette idylliske reisemålet i hjertet av Telemark.

Les mer om FK Haugesunds nye samarbeidspartner.

Annonse fra Eliteserien: