Skrev ny fireårskontrakt

Vegard Solheim forlenger ut 2026.

Fjoråret innebar både en plass i a-stallen og proffkontrakt for Vegard Solheim og ved inngangen til ny sesong er det klart at tysværbuen forlenger kontrakten med FK Haugesund.

18-åringen skrev onsdag ettermiddag under en ny kontrakt som strekker seg ut 2026. Den opprinnelige kontrakten strakk seg ut neste sesong.

Mye spilletid

Vegard Solheim kommer opprinnelig fra Tysvær og spilte barne- og ungdomsfotball i Skjold før han til sesongen 2020 meldte overgang til FK Haugesund. Før 2022-sesongen ble han som 17-åring hentet opp i a-stallen og denne oppkjøringen har han fått mye spilletid i vinterens treningskamper. Han var også startmann i forrige helgs cupkamp mot Brann. 

- Jeg tar dette som en bekreftelse på at jeg har gjort ting riktig og som belønning for arbeidet jeg har lagt ned. Å forlenge kontrakten nå kjennes veldig deilig, sier Solheim.

Vegard Solheim er også G19-landslagsspiller og skal representere Norge i EM-kvalifiseringskampene mot henholdsvis Romania, Frankrike og Nord-Irland i slutten av denne måneden.

Annonse fra Eliteserien: