IMG_1014

Slik blir 16. mai på Haugesund Sparebank Arena

Livemusikk, uteservering og aktiviteter for de minste. Slik ser fotballens festdag ut på Haugesund Sparebank Arena.

Annonse:

I morgen venter Kristiansund hjemme på Haugesund Sparebank Arena. Kampen har avspark klokken 18.00, men lenge før oppgjøret sparkes i gang kan du starte oppladningen til fotballens egen festdag på Haugesund Sparebank Arena. I år blir det også storinnrykk fra russen på kamp.

FK Haugesund - Kristiansund: kjøp billetter her

Samle familien eller vennegjengen på kamp. Ved kjøp av fire eller flere billetter på Umbro-tribunen får du 22% rabatt på billettkjøpet. Rabatten gjelder ved kjøp av billetter på Umbrotribunen om man kjøper på på nett.

Kamppartner støtter Fellesverket

Kamppartner Utvik Autoservice benytter anledningen til å støtte Fellesverket i Haugesund.

Fellesverket er et tilbud til barn og ungdom i Haugesund og tilbyr alt fra aktiviter og leksehjelp til konfliktbehandlingskurs og nistepakke. I forbindelse med kampen vil det derfor gjennomføres en innsamlingsaksjon hvor de som ønsker kan støtte arbeidet til Fellesverket.

Utvik Autoservice benytter også torsdagens kampdag til å tilby 20% rabatt på alle tjenester som bestilles den 16. mai. Du finner QR-koden for bestilling i en egen stand utenfor stadion og siden på storskjermene underveis i kampen.

De minste kan få ansiktsmaling på to forskjellige poster før kamp og det blir også fotballdart og andre aktiviteter for de minste.

Vorspielteltet m/musikk og uteservering

Vorspielteltet åpner tre timer før kamp (klokken 15.00) og befinner seg seg bak DeepOcean-tribunen i nord. Her kan man lade opp til kamp sammen med andre FK Haugesund-supportere. I Vorspielteltet får man denne torsdagen servert livemusikk og FK Haugesund-låter av hofftrubadurene Jojo og Ommis - og det blir også mulig å nyte sola utendørs i uteserveringen.

Inngangen til vorspielteltet er fra Djupaskarvegen og teltet er siden åpent for tilskuere på M-feltet i pausen.

Vorspielteltet er også åpent for alle etter kampslutt.

VAR BAR

VAR BAR holder åpent fra en time før kamp og siden i pausen for tilskuere på Krafttribunen. Inngangen er fra tredje etasje på Krafttribunen. Se etter skilt merket 'Inngang VAR BAR'.

VAR BAR.JPG
VAR BAR holder åpent før kamp, etter kamp og i pausen.

Duco Stadiongarasjen

Duco Stadiongarasjen finner du på baksiden av Umbrotribunen ved inngang F. Dørene her åpner en time før kamp og man holder også åpent i pausen. 

Norengros-losjen

Norengros-losjen åpner for VIP-gjester to timer før kamp. Her må man ha bestilt adgang i forkant.

Norengros-losjen m/bar er åpen for kampens VIP-gjester i pausen.

Partnerkafé

Servering i partnerkafé for samarbeidspartnere starter en time før kamp. Partnerkafé er forbeholdt de som har det som en del av sin partneravtale med FK Haugesund. Partnerkafé er også åpen i pausen for de som har partnerkafé i sin samarbeidsavtale. Hvis man ønsker tilgang til bar i pausen benytter man VAR BAR.

Partnerlosjer

VIP-gjester med egen partnerlosje bestiller/kjøper i Norengros-losjen både før kamp og i pausen.

Serveringsregler

Følgende regler gjelder i forbindelse med servering på kampdag:

  • Det er 18 års aldersgrense i Vorspieltet, i VAR BAR og i Duco Stadiongarasjen.
  • Det er ikke tillatt å ta med medbrakt ut på tribunen.
  • Det selges ingen alkohol under kampavvikling.
  • Det er ikke tillatt å ta med medbrakt alkohol inn på serveringsstedene.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: