Slik blir sesongoppkjøringen

8. januar starter alvoret. Siden venter to treningsleire og åtte treningskamper før seriestart.

Annonse:

Spillere og trenere har en velfortjent juleferie, men allerede om to og en halv uke starter oppkjøringen igjen for Oskar Hrafn Thorvaldsson, det øvrige støtteapparatet og spillere.

Sesongkort: best plass til best pris i 2024

Mandag 8. januar samles spillerne på Haugesund Sparebank Arena for dag én i sesongen 2024 og siden venter både testing og målinger av spillerne før treningsregimet til FK Haugesunds nye hovedtrener for alvor ruller i gang utover uken.

Trener i Storhall Karmøy

Første del av oppkjøringen tilbringes i Storhall Karmøy og før man setter kurs for vinterens første treningsleir i spanske Estepona 26. januar skal man ut i vinterens aller første treningskamp når Vard står for motstanden 20. januar. Den kampen spilles i Storhall Karmøy.

Vinterens første treningsleir varer frem til og med hjemreisedagen 7. februar og oppholdet i Spania avsluttes i praksis med treningskampen mot svenske Häcken 6. februar.

17. februar spilles det ny treningskamp i gamlelandet - denne gang borte mot Sandnes Ulf.

Hacken.jpg
BK Häcken ble svensk seriemester i 2022 og står for motstanden i en av oppkjøringens treningskamper. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

To nye kamper i Spania

24. februar tar Bryne turen fra Jæren for treningskamp i Storhall Karmøy og 6. mars setter FK Haugesund kurs for oppkjøringens andre treningsleir, også den i Marbella-området i Spania, hvor man møter både Hamarkameratene (10. mars) og Åsane (14. mars) i løpet av oppholdet. Hjemreisen finner sted 15. mars.

Allerede 18. mars er det duket for ny treningskamp, denne gang mot Viking, i Storhall Karmøy før generalprøven spilles søndag 24. mars. Motstander og kampsted her er fortsatt uavklart.

Søndag 31. mars er det siden klart for serieåpning - borte mot Odd på Skagerak Arena.

Annonse fra Eliteserien: