Slo Stord - møter Brattvåg

Bilal Njie med hat trick på Sommerøya da FK Haugesund gikk videre til cupens tredje runde.

Et hardtkjempende hjemmelag, 1200 tilskuere, en speaker med overtenning og et hat trick fra Bilal Njie. Det oppsummerer i stikkordsform tordagens cupkamp mellom Stord og FK Haugesund.

Njie skulle bli oppgjørets store spiller med tre scoringer etter å ha blitt byttet inn til andre omgang på et tidspunkt hvor Stord, takket være en scoring like før pause, gikk i garderoben med en 1-0 ledelse.

Scoringer i henholdsvis det 51., 67. og 83. minutt snudde kampen og resulterte i at Njie kunne ta med seg matchballen hjem etter et vaskekte hattrick. FK Haugesund er dermed videre til 3. runde i Norgesmesterskapet 2023 og trekningen torsdag kveld kunne fortelle at det venter bortekamp mot Brattvåg neste uke. Brattvåg, hjemmehørende i Møre og Romsdal, spiller til daglig i PostNord-ligaen (nivå 3).