Sommerforsterkning til damelaget

Anna Østrem blir FKH-spiller i sommer.

Før sesongen hadde FK Haugesund-trener Thomas Dahle et sterkt ønske om å hente Haugesundsjenta Anna Østrem hjem til Haugesund. Det lyktes han ikke med. Angrepsspilleren var på det tidspunktet bosatt i Bergen og det å trekke i FKH-drakten ble dermed vanskelig i vårsesongen. 

2. divisjon: tabell og terminliste

Nå er det derimot klart at Thomas Dahle har fått innfridd ønsket sitt om å styrke laget med den meritterte angrepsspilleren.

Sommerengasjement

I første omgang strekker oppholdet i FK Haugesund seg gjennom sommeren for 20-åringen som står med hele 15 aldersbestemte landskamper for Norge i tidsrommet 2016 til 2018.

- Anna er hjemme for sommeren og flytter siden tilbake til Bergen for videre studier i høst, men det ville være dumt å ikke nyttiggjøre oss av hennes kvaliteter så lenge hun har tilhold her i sommer. Nå er hun spilleklar allerede til søndagens seriekamp mot Vidar på Djervbanen, sier Dahle.

Thomas D..jpg
Thomas Dahle styrker laget med tidligere landslagsspiller Anna Østrem.

Dahle er trygg på at Østrem kommer til å supplere det offensive arsenalet på en god måte.

- Anna er en hardtarbeidende spiller med en egen evne til å komme til målsjanser. Hun er hurtig, fysisk sterk og har gode avslutningsferdigheter, sier FKH-treneren.

Toppscorer i Åsane

Anna Østrem kommer senest fra Åsane, serieleder i 1. divisjon, hvor hun har tilbragt de siste to og et halvt årene - blant annet sammen med nåværende FK Haugesund-kaptein Ingvild Hansen Høvring. Tidligere har den opprinnelige Haugar-jenta også vært innom Avaldsnes og bokført tre seriekamper i Toppserien høsten 2019.

I 2020 var FK Haugesunds sommerforsterkning toppscorer for Åsane i 1. divisjon med 11 mål. 

Første anledning til å se FK Haugesunds damelag og Anna Østrem i aksjon byr seg allerede på søndag når FK Haugesund tar i mot FK Vidar til seriekamp på Djervbanen. Avspark klokken 14.00.

Annonse fra Eliteserien: