Søndagskamp i Stavanger

Wadji & Co møter Viking i treningskamp.

Søndag ettermiddag er det duket for nok en treningskamp, sesongens andre, når Viking venter hjemme på SR-Bank Arena i Stavanger. Siddisene har de siste sesongene vært oppkjøringens aller siste test, men med en etteranmeldt treningskamp i Kristiansand neste helg blir oppgjøret i Stavanger ikke generalprøven før alvoret starter i år.

FK Haugesund spilte 1-1 mot Åsane hjemme på Haugesund Stadion sist helg i det som så langt har vært oppkjøringens eneste treningskamp, mens søndagens vertskap har møtt henholdsvis Sandnes-Ulf (1-1), Åsane (1-1) og Start forrige helg (3-3) i kampøyemed så langt i år.

Verdt å merke seg dessuten at Viking denne sesongen går til sesongen med en ny hovedtrenerløsning i form av duoen Bjarte Lunde Aasheim og Morten Jensen - som de foregående sesongene har hatt rollene som assistenttrenere.

Viking FKH
Thore Pedersen i duell med Fredrik Torsteinbø i 1-0 seieren i Stavanger i fjor. Foto: Carina Johansen / NTB

Wadji matchvinner i fjor

Sesongen 2020 vant Viking seriemøtet på Haugesund Stadion med 2-0, mens Fk Haugesund siden fikk revansje i Stavanger takket være en scoring av Ibrahima Wadji.

Foruten Joakim Våge Nilsen som er på vei tilbake fra sin korsbåndsskade er alle øvrige spillere tilgjengelige til søndagens kamp - et oppgjør der FK Haugesund fortsetter å eksperimentere med 14 dager igjen til serieåpningen borte mot Sarpsborg 08.

Hjemmelaget serieåpner på sin side allerede neste helg - hjemme mot Brann - og stiller trolig med tilnærmet toppet mannskap i søndagens treningskamp.

Avspark 18.00. 

Som følge av #StopThe Abuse-kampanjen blir det ingen oppdateringer fra oppgjøret i FK Haugesunds sosiale medier.

Lagoppstilling og kampfakta blir publisert på fkh.no.

Annonse fra Eliteserien: