Trine Ø

Søndagskamp i Tromsø

Bytter ut 25 grader i Haugesund med morgenfrost i Tromsø.

Annonse:

Etter 0-1 mot Odds Ballklubb i forrige serierunde er det et FK Haugesund som ligger nederst på tabellen som møter Tromsø 2020 til seriekamp denne helgen.

1. divisjon: tabell og terminliste

Oppgjøret spilles klokken 13.00 på Romssa Arena og føyer seg med stor sikkerhet inn i rekken av kamper som følger mantraet om tette og jevnspilte oppgjør hvor det til slutt er marginer som avgjør hvilket av lagene som tar hjem seieren. Senest illustrert i forrige hjemmekamp mot Odds Ballklubb (tap 0-1).

Etter varmerekord de siste dagene på Haugalandet venter siden nullføre i Nordens Paris denne helgen.

Nesten opprykk til Toppserien

Tromsø 2020 ble nummer tre i grunnspillet i 1. divisjon og ble til slutt nummer to i opprykkssluttspillet forrige sesong. Det holdt akkurat ikke til å ta steget opp i Toppserien, men vitner om at tromsøværingene innehar kvaliteter i laget. Denne sesongen startet laget derimot trått, men seier 1-0 borte mot Viking i forrige serierunde så laget klatre litt på tabellen og føre laget opp i fire poeng etter fem kamper.

IMG_0206 2.jpeg
Fotballtrøyefredag på Gym 5 fredag ettermiddag.

FK Haugesund står på sin side med tre poeng etter fire spilte oppgjør. Den utsatte hengekampen  mot Aafk Fortuna spilles 20. mai.

Tilbake fra karantene

Frida Aursland Kvale er tilbake fra karantene etter sitt røde kort mot KIL/Hemne for to serierunder siden og med det også tilbake i troppen som satte kurs for Tromsø lørdag formiddag. Kristina Svandal har kommet raskere tillbake fra sin operasjon enn ventet og fikk sine første minutter i serien sist helg mot Odds Ballklubb. Det betyr at det kun er Kaja Olsen og Selma Nesheim som p.t. er uaktuelle for spill.

Oppgjøret mot Tromsø har avspark klokken 13.00 på søndag og kampen vises på TV2 Play.

Annonse fra Eliteserien: