Søndagskamp i Trondheim

Rosenborg venter i oppkjøringens nest siste treningskamp.

To uker igjen til seriestart og med det også kun to treningskamper før alvoret starter borte mot Brann i Bergen 10. april. 

Den første av de to gjenværende treningskampene spilles i Trondheim søndag ettermiddag hvor Rosenborg står for motstanden.

FK Haugesund reiser opp til Trondheim søndag formiddag og returnerer til Haugesund på mandag.

Spillere på landslagsoppdrag

Begge lag har spillere på landslagsoppdrag og for FK Haugesunds del reiser man til Trondheim uten Adrion Pajaziti (scoring og assist da Albania U21 slo Aserbajdsjan med 2-1), Vegard Solheim (seier 4-0 mot Romania og 2-1 mot Frankrike med det norske G19-landslaget), Sander Østraat (seier 1-0 mot Sverige med det norske G18-landslaget) og duoen Troy Engseth Nyhammer og Mikkel Hope (0-0 mot Kroatia og 0-1 mot Slovenia med Norge G17). Enkelte spillere har også kjent på sykdom gjennom uken, men er trolig friskmeldte og spilleklare til søndagens kamp i Trondheim.

Koteng Arena.jpg
Søndagens kamp spilles på Koteng Arena. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Egil Selvik er opptatt med det norske a-landslaget.

Rosenborg må definitivt klare seg uten Edvard Tagseth som er skadet og flere av de yngste spillerne i stallen som er opptatt med landslagsspill for aldersbestemte landslag.

Nylige møter

Forrige sesong møttes FK Haugesund og Rosenborg ved tre anledninger. Først spilte man 0-0 i treningskamp i Marbella før seriestart, siden 3-3 på Lerkendal i det første seriemøtet de to lagene i mellom før FK Haugesund vant 2-1 hjemme på Haugesund Sparebank Arena.

Søndagens kamp har avspark klokken 17.00 og spilles på Koteng Arena.

Annonse fra Eliteserien: