Spar 100 kroner i måneden på TV 2 Play Total med sesongkort

Med sesongkort på Haugesund Sparebank Arena kan du få 100,- i rabatt på TV 2 Play Total.

Vi gleder oss til å se deg på Haugesund Sparebank Arena når Eliteserien endelig er i gang igjen i april, men for at du også skal kunne følge FK Haugesund på bortekampene, så har vi sammen med TV 2, som er den nye rettighetshaveren av Eliteserien, et spesialtilbud til deg som kjøper sesongkort. Med sesongkort menes også abonnementsordningen FKH365.

Spesialtilbudet er rabatt på kr. 100,- på TV 2 Play Total – til kun 299,-/mnd. Om du allerede har et aktivt Total-abonnement til kr. 399,-, kan du fortsatt benytte deg av tilbudet og du vil dermed få en redusert pris resten av sesongen. Det er ingen bindingstid, men dersom du sier opp abonnementet mister du kampanjeprisen.

Fast plass til best pris: Kjøp sesongkort her

Tilbudet gjelder selvsagt også dem som allerede har kjøpt sesongkort. En egen e-post vil bli sendt ut med informasjon om hvordan du går frem for å benytte deg av dette tilbudet. E-posten kommer i løpet av neste uke (uke 11). Husk å sjekke spam-mappen om den ikke dukker opp i din innboks.

For spørsmål om abonnementet, ta kontakt med TV 2 sin kundeservice.

Se Eliteserien og OBOS-ligaen på TV 2 Play

Med TV 2 Play Total får du sett alle kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg til Champions League og LaLiga. Du får også tilgang på de fleste kamper fra Toppserien. Du får selvfølgelig også tilgang til tusenvis av filmer og serier, og alt innhold fra Disney+.

Annonse fra Eliteserien: