Bærtelsen

Starter opp igjen 16. juni

To ukers ferie for Bærtel & Co før det er tilbake på treningsfeltet. Foto: Einar Steensnæs Engedal.

Annonse:

Med Fotball-EM mindre enn to uker unna, og en tiltenkt seriekamp mot Fredrikstad i juni som har blitt utsatt til 14. august, skal FK Haugesund først i aksjon i seriesammenheng 7. juli når Sarpsborg 08 kommer på besøk til Haugesund Sparebank Arena.

FK Haugesund - Sarpsborg 08: kjøp billetter her

Det betyr også at spillerne har individuelle treningsplaner de skal følge de neste to ukene før de samles på Haugesund Sparebank Arena lørdag 15. juni. Dagen etter starter man opp igjen med fellestreninger på Haugebanen (hver dag klokken 10.30) frem til og med 21. juni.

"Nye" Haugebanen

Haugebanen har gjennom våren vært gjenstand for et betydelig stykke arbeid med tanke på å gjøre den så lik gressmatta på Haugesund Sparebank Arena som mulig.

- Det er ikke mulig å få akkurat den samme kvaliteten som på hjemmebanen vår, men vi har hatt et ønske om å å få Haugebanen så lik som mulig. Vi har blant annet fylt på med masse sand slik at den har blitt fastere og hardere og også jobbet med underlaget på andre måter. Arbeidet har pågått siden slutten av april, men når spillerne er tilbake fra ferie vil vi endelig kunne bruke treningsfeltet igjen, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Jullesen.png
Julius Eskesen og FK Haugesund skal på treningsleir i Danmark i slutten av juni. Foto: Einar Steensnæs Engedal.

Treningsleir i Danmark

Mandag 24. juni setter man siden kurs for Danmark hvor man skal spille to treningskamper mot henholdsvis Viborg FF onsdag 26. juni og Silkeborg IF søndag 30. juni.

Tilbake i midten av mai la hovedtrener Sancheev Manoharan og assistenttrener Paul Andre Farstad ikke skjul på at de så frem til å få jobbet mer dedikert på treningsfeltet under kampoppholdet enn det kampprogrammet gjennom mai har tillatt.

- Det er på treningsfeltet vi blir bedre så vi ser frem til å få jobbet ordentlig når det tette kampprogrammet er unnagjort i starten av juni. Etter at spillerne er tilbake fra ferie trener vi først hjemme i Haugesund før laget drar til Danmark i slutten av måneden og spiller treningskamper mot både cupmester Silkeborg og mot Viborg før første seriekamp igjen i juli. Det er en periode vi skal bruke godt både på og utenfor banen, kunne trenerduoen fortelle den gang.

Tilbake i Norge venter siden en ny treningsuke i starten av juli før andre halvdel av sesongen sparkes i gang mot Sarpsborg 08 søndag 7. juli. 

Annonse fra Eliteserien: