Sterk seier til damelaget

Slo Fyllingsdalen 2-1 i Storhall Karmøy.

Motstanden var tøff, men FK Haugesund tok likevel sesongens første seier i oppkjøringen da de lørdag ettermiddag beseiret 1. divisjonslaget Fyllingsdalen med 2-1 i Storhall Karmøy. Motstander Fyllingsdalen rykket opp fra samme 2. divisjonsavdeling som FK Haugesund ble nummer fire i forrige sesong, etter kun å ha tapt en kamp i seriespillet og sammen med Vikings damelag trone langt foran de øvrige lagene. Til slutt kunne de lilla fra Bergen knipe førsteplassen i avdelingen fem poeng foran siddisene og hele 21 poeng foran FK Haugesund.

Men det var i 2022.

Praktscoring

2023 fikk en flying start da Christina Ambjørndalen sendte FK Haugesund i ledelsen etter kun åtte minutters spill og Malin Røyset Johannesen tegnet seg siden for en praktscoring da hun limte ballen i krysset fra distanse like før halvtimen var spilt i en ellers jevnspilt omgang. Dermed 2-0-ledelse til pause.

Fyllingsdalen fikk sin redusering kun to minutter etter pause, men selv om gjestene styrte mye etter hvilen red FK Haugesunds spillere av det hele og kunne med det innkassere en meget sterk seier.

Spillere og støtteapparat kan feire med sesongens første kamprop!

Hospitanter fikk spilletid

Trener Thomas Dahle fant da også mye å være fornøyd med:

- Dette var en fin gjennomkjøring mot en god motstander som setter oss ordentlig på prøve. Spillerne løser det veldig bra og viser både en enorm moral og scorer to fine mål. I første omgang er vi solide og ser igjen mye av det vi jobber med, mens vi etter pause gjør vi sju bytter og  lar mange lokale hospitanter fra Torvastad og Haugar få muligheten til å kjenne på nivået. Vi ble naturlig nok presset bakover, men vi forsvarte oss heroisk, sier FK Haugesunds hovedtrener i sin oppsummering av kampen.

Neste treningskamp for damelaget spilles 3. februar mot Viking i Storhall Karmøy.