Stølås til Sandnes Ulf

32-åringen fortsetter karrieren i Obosligaen.

Torsdag ettermiddag signerte Alexander Stølås papirene som gjør han til Sandnes Ulf-spiller kommende sesong. Veteranen med et av norsk fotballs mest finstemte skuddbein tar dermed steget ned en divisjon og over Boknafjorden for å slutte seg til Sandnes-klubbens ambisiøse satsing for å komme tilbake til Eliteserien.

- Vi har vært ærlige overfor Alexander på at han neppe kom til å få noen sentral rolle hos oss kommende sesong og at han med tanke på egen spilletid ville være best tjent med å skifte beite. Alexander har fortsatt ambisjoner som spiller og i Sandnes Ulf kommer han til en klubb hvor han vil være forespeilet en toneangivende rolle. Det gir "Alex" en fin mulighet til å få realisert de sportslige målsetningene sine, sier FK Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal.

Sandnes Ulf trenes av Bjarne Berntsen og ble nummer åtte i Obosligaen forrige sesong. Denne sesongen ventes "Sandnesgaukene" å bli et av topplagene i divisjonen.

Alex 2.png
Alexander Stølås skal skyte Sandnes Ulf tilbake til Eliteserien.

2 x FKH-spiller

Alexander Stølås kan se tilbake på to perioder som FK Haugesund-spiller, den første i 2009-sesongen og siden sammenhengende fra 2014 og frem til i dag. Totalt har venstrebacken bokført 228 kamper for FK Haugesund, fordelt på 200 seriekamper, 21 kamper i den norske cupen og sju opptredener i Europa.

Det gjør Alexander Stølås til en av spillerne med flest kamper i FKH-historien.

Totalt står Stølås med 26 scoringer og 40 målgivende pasninger i FK Haugesund.

Søndag 6. mars møter FK Haugesund etter planen Sandnes Ulf til treningskamp i Storhall Karmøy. 

Annonse fra Eliteserien: