Stort trykk før Rosenborg-kampen

Billettsalget løper varmt.

En liten uke før Rosenborg står på motsatt banehalvdel på Haugesund Sparebank Arena er billettsalget allerede kommet opp i et høyt turtall. Torsdag ettermiddag var nærmere 1000 billetter solgt i løssalg, noe som gjør markedssjef Martin Fauskanger optimistisk med tanke på å nå målsettingen om å "fylle Banken".

FK Haugesund - Rosenborg: kjøp billetter her

 

- Vi vet av erfaring at billettsalget i Haugesund først tar seg opp i de siste dagene før kamp, så det å ha solgt et firesifret antall billetter en liten uke før avspark lover godt for publikumsoppmøtet.

Om det er Rosenborg som lokker eller nedsablingen av Mjøndalen som får supporterne til å mobilisere er vanskelig å si sikkert.

- Det er nok en kombinasjon av flere ting som gjør denne kampen ekstra attraktiv. Kampene mot Rosenborg vet vi alltid lokker folk på kamp, ikke minst fordi vi har hatt et så godt tak på de de siste sesongene, men det er klar at de som var her på søndag og så Badou og Søderlund holde show mot Mjøndalen får jo lyst til å komme tilbake for å se om vi klarer å servere festfotball på ny.  

Fauskangers oppfordring er klar.

- De beste billettene går først så man må sørge for å være tidlig ute med å sikre seg plassene man vil ha.

FKH Rosenborg.png
Trykk på bildet for å kjøpe kampbilletter.

Gunstige tilbud

Denne høsten får man ved kjøp av tre eller flere billetter også 25% rabatt dersom man bestiller på nett. Det betyr at man kan ta med seg familien eller samle vennegjengen for å støtte gutta på kampdag.

Hvis du er COOP-medlem kan du også sikre deg "COOP-billetten". Den kjøper du i informasjonsdisken til Obs-butikken på Amanda Storsenter. Du får to billetter for 100,- som gjelder for felt A/Coop-feltet på Haugesund Sparebank Arena. 

Annonse fra Eliteserien: