Støtter Barnekreftforeningen

FK Haugesund er klare for FotballtrøyeFredag.

Fotballspillere er på ingen måte ukjent med å bruke fotballtrøyer. I hvert fall når kampdagen kommer. Når FK Haugesund på fredag likevel deltar på FotballtrøyeFredag er det for å støtte Barnekreftforeningen og bidra i kampen mot barnekreft.

Thore, Niklas, Ulrik, Kevin og de øvrige lagkameratene i FK Haugesund kommer derfor til å finne frem draktene fra gamle favorittlag innerst i skapet på fredag og bruke de til inntekt for et godt formål. 

Du kan også bli med i kampen mot barnekreft! Med flere supporterklubber på laget inviterer Barnekreftforeningen alle som vil til å delta på FotballtrøyeFredag, fredag 3. desember - uavhengig av hvilket lag ditt fotballhjerte slår for.

Så enkelt er det å delta;

Skjermbilde 2021-11-30 kl. 11.03.26.png

Ta på fotballtrøye

Ta på din favorittrøye fredag 3. desember - enten du skal på jobb, skole, i barnehagen, eller hjemme i sofaen til fredagstacoen.

Alle donasjoner går til forskning på barnekreft og til Barnekreftforeningens arbeid for barn og unge som rammes av kreft. Les mer om FotballtrøyeFredag.

Del din FotballtrøyeFredag

Hjelp Barnekreftforeningen å nå ut til enda flere deltagere! Del et bilde av ditt FotballtrøyeFredag-øyeblikk og tagg det med #fotballtrøyefredag i sosiale medier.

Målet er å samle et stort lag med "vanlige folk", fotballentusiaster, klubber, foreninger og bedrifter som ønsker å bli med i kampen mot barnekreft.

Gjør som FK Haugesund og få med deg familie, venner, kollegaer, lagkamerater og lagvenninner og bli med på FotballtrøyeFredag den 3. desember.

Annonse fra Eliteserien: