Strikk din egen FKH-genser

Her er strikkeoppskriften på vinnergenseren.

Kampanjen «Strikk for klubben i ditt hjerte» er over i en ny fase med lansering av strikkeoppskriftene på vinnerbidragene. Deriblant den flotte FKH-genseren. 

Med over 600 bidrag totalt og stort engasjement rundt kåringen av ligaenes fineste klubbgensere er det nå utarbeidet strikke-oppskrifter av alle de 32 flotte lokale klubbvinnerne. COOP, House of Yarn og OBOS har stått på hele veien og bidratt til at man i dag kan lansere oppskriftene.

FKH-genseren: Last ned strikkeoppskriften på FKH-genseren.

Supportere over hele landet har engasjert seg i konkurransen #fotballstrikk og FK Haugesunds vinnerbidrag ble levert av Heidi Hagland. En av klubbens mange frivillige på kampdag.

FKH genser HH
Heidi Hagland på jobb for FK Haugesund i selvdesignet vinnergenser.

«Strikk for klubben i ditt hjerte» har vært en todelt konkurranse/kampanje som ble dratt i gang i fjor høst for å holde fans og supportere engasjerte på hjemmebane. Med kampanjen har vi ønsket å engasjere hele familien til å delta med både tegninger/design og bilder av ferdig strikkede plagg/gensere. Alle som har deltatt har vært med i trekningen av signerte drakter, sesongkort, ligaballer og gavekort.

20% rabatt på strikkepakke

Med rabattkoden FOTB2020 får alle 20% rabatt på alt garn og deler av inntektene går tilbake til klubbene. I løpet av kommende sesong vil det bli arrangert «varme kamper», det vil være strikketelt i klubbenes Fanzone og sammen med partnerne vil Eliteserien gjennomføre flere #fotballstrikk-aktiviteter. Strikkepakken bestiller du her.

Eliteserien oppfordrer fans, familie og venner til å strikke for klubben i sitt hjerte for å sette farge på arenaene når det gradvis gjenåpnes for publikum.

Annonse fra Eliteserien: