Student? Kom på kamp!

Det er semesterstart på høgskulen og FK Haugesund inviterer studentene på kamp.

Vi skriver midten av august og Høgskolen på Vestlandet har oppstartsuke for nye studenter. For de fleste innebærer det en helt ny tilværelse, på et nytt sted og blant nye mennesker som man kommer til å omgås mye de neste årene. Da blir det å orientere seg i aktivitetstilbudet som studenttilværelsen tilbyr ekstra viktig og blant mulighetene som byr seg i Haugesund er eliteseriefotball på Haugesund Sparebank Arena.

Studentbillett: kjøp billett til søndagens kamp mot Molde

Torsdag ettermiddag var FK Haugesund på plass på infomessa som Høgskolen på Vestlandet arrangerte i vrimlearealet i høgskolebygget i Haugesund, og oppfordringen fra klubben til studentene var klar: kom på kamp og gjør det til en vane på kampdag.

IMG_20220818_154650.jpg
Badou vil ha deg som er student på kamp!

Kom på kamp!

Allerede søndag er det duket for oppgjøret mellom et formsterkt FK Haugesund og serieleder Molde, og for kun 100,- kroner kan årets studenter få med seg oppgjøret fra tribunen som kulminering på en innholdsrik introduksjonsuke.

- Studenttilbudet er det samme som ellers i sesongen. For 100,- kroner kan man som student kjøpe billett til samtlige hjemmekamper i løpet av sesongen, men nå som det er studiestart er det ekstra viktig å fronte tilbudet om eliteseriefotball til de mange nye studentene og tilflytterne som kommer til byen og regionen. Denne uken har vi vært på høgskolen og markedsført søndagens kamp mot Molde overfor en gruppe hvor vi vet at fotballinteressen er stor, sier daglig leder Martin Fauskanger.

Etter en tung start på sesongen har FK Haugesund etter å ha gått poengløse av banen i de fem første kampene virkelig fått opp dampen og er fra og med serierunde seks det femte beste laget i Eliteserien. De tre seneste kampene er vunnet henholdsvis 3-1 (Sarpsborg 08), 3-1 (Jerv) og Aalesunds FK (2-1).

Studentbillett kan bestilles på nett av alle med gyldig studentbevis for semesteret. Studentbevis må siden fremvises ved ankomst på kampdag.

Avspark i søndagens kamp mellom FK Haugesund og Molde er klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: