Styrker støtteapparatet

Rasmus Good går fra å være G17-trener i Kraftakademiet til å bli assistent og analytiker for a-laget.

Annonse:

Hovedtrener Sancheev Manoharan får flere strenger å spille i på i støtteapparatet når Rasmus Good nå går inn som analytiker og assistenttrener rundt a-laget.

FK Haugesund - Sarpsborg 08: kjøp billetter her

Good har siden nyttår vært trener for FK Haugesunds G17-lag i Kraftakademiet og kom til FK Haugesund fra jobben som hovedtrener for B93s damelag. Tidligere har han også jobbet i akademiene til flere av Danmarks beste klubber.

De siste månedene har han parallelt med trenergjerningen for FK Haugesunds G17-lag vært en del av støtteapparatet rundt a-laget, med et særlig ansvar for analyse.

Signerte kontrakt torsdag

Torsdag signerte 32-åringen under på en avtale som offisielt gjør han til assistent og analytiker i støtteapparatet rundt a-laget.

- Rasmus har bidratt rundt a-laget en god stund, men nå er det naturlig å hente han på full tid inn i støtteapparatet rundt a-laget. Rasmus vil få et særskilt ansvar for analyse, men også være en av Sancheevs assistenter ute på feltet, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Good har vært med i a-lagsteamet på kampdag siden slutten av mai, men første offisielle kamp som assistent blir søndagens hjemmekamp mot Sarpsborg.

Danske Kasper Lund erstatter Good i stillingen som G17-trener. Lund kommer fra stillingen som G14-trener i danske Odense Boldklub.

Annonse fra Eliteserien: